Site icon runnfun.gr

Έρχεται δυναμικά το 1ο ZanteRun στην Ζάκυνθο!

Η μεγαλύτερη τοπική γιορτή του αθλητικού τουρισμού μετράει αντίστροφα για την 1η διοργάνωση αγώνων τρεξίματος, το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022!

H Ζάκυνθος εισέρχεται με τον πιο δυναμικό τρόπο στους αγώνες δρόμου και στα running events με το 1ο ZanteRun, που διοργανώνει η Κοινωνική Επιχείρηση «Υακίνθεια Δράση» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων νήσων και του Δήμου Ζακύνθου, στο πανέμορφο νησί του Ιονίου!

Ένας από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, η Ζάκυνθος μέσα από την πλούσια και ξεχωριστή διοργάνωση, φιλοδοξεί να δημιουργήσει τη δική του δυναμική και ξεχωριστή διαχρονική αξία στον αθλητικό τουρισμό.

Tο 1o ZanteRun θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, καθώς και όλοι όσοι αγαπούν τους αγώνες δρόμου και ανυπομονούν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία αλλά και ένα τριήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Συμμετέχοντες, επισκέπτες, οικογένειες και παιδιά θα νιώσουν την μαγεία του αθλητισμού μέσα από τους ξεχωριστούς αγώνες 21χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 1χλμ παιδικού αγώνα, καθώς και τον Challenge αγώνα αντοχής των 2.5 χλμ.

ΔΕΙΤΕ το Τηλεοπτικό Σποτ:

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.zanterun.com, μάθετε για τους αγώνες και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ 

website: www.zanterun.com

facebook: https://www.facebook.com/ZanteRun-2022-100221706036797/

instagram: www.instagram.com/zanterun

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version