Site icon runnfun.gr

Επιστρέφει στις 28 Ιουνίου το «Zen Experience»

Επιστρέφει στις 28 Ιουνίου το «Zen Experience»

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο αθλητικό event μετά την καραντίνα έχει ήδη ξεκινήσει! Το Zen Experience, ο αγαπημένος κολυμβητικός αγώνας, που φέτος θα διεξαχθεί για 4η συνεχή χρονιά στο Καβούρι, θα υποδεχτεί τη προσεχή Κυριακή 28 Ιουνίου στις άρτιες εγκαταστάσεις του Zen Beach, τους λάτρεις της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Με τέσσερις κολυμβητικές  αποστάσεις, 1000, 2500, 5000 και 7500 μέτρων για αθλητές όλων των ηλικιών κι επιπέδων αλλά και πολλές διαφορετικες επιλογές στα goodie bag με προσωποποιημένα ενθύμια, το Zen Experience υπόσχεται να είναι μην αποτελέσει ένα ακόμα κολυμβητικό event, αλλά μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσους θα συμμετάσχουν.

Πιστή στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Ασφαλούς Διεξαγωγής Event, που κατατέθηκε και εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η διοργανώτρια αρχή, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη προστασία των αθλητών και των παρευρισκομένων στο χώρο του Zen Beach. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι για την ασφάλεια των συμμετοχόντων, είναι υποχρεωτική η χρήση safety buoy για όλες τις αποστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://swimmingclub.gr/node/88

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version