Site icon runnfun.gr

Επεισόδιο οπαδών του ΠΑΟΚ με τον ΤΕΜΟΝΑΕΚ στον Μαραθώνιο!

Επεισόδιο οπαδών του ΠΑΟΚ με τον ΤΕΜΟΝΑΕΚ στον Μαραθώνιο!

Όπως είχαν προαναγγείλει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα στο σημείο τερματισμού του 13ου Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και διαμαρτυρήθηκαν για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο και αφορούν τις ποινές που έχει δεχθεί η ομάδα τους από τα πειθαρχικά όργανα.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου», βρέθηκαν από το ξεκίνημα του Μαραθωνίου στο σημείο της παραλίας και παρέμειναν μέχρι το τέλος, φωνάζοντας κατά την διάρκεια, συνθήματα κατά της Αθήνας, ενώ άπλωσαν και πανό που ανέγραφαν τις φράσεις: «Απόσχιση από το κράτος των Αθηνών», «Grexit is the only solution» και «Καμιά ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη».

Δρομέας με φανέλα της…ΑΕΚ!

Όλα κυλούσαν ομαλά, χωρίς προβλήματα και επεισόδια καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, χειροκροτούσαν τους δρομείς που φορούσαν φανέλες με το έμβλημα της ομάδας τους, ωστόσο λίγο έλειψε να τιναχθούν όλα στον αέρα, όταν στον τερματισμό έφτασε αθλητής που φορούσε φανέλα της…ΑΕΚ!

Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας ΤΕΜΟΝΑΕΝ, τον Γιώργο Ζαχαριάδη, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που τρέχει στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Ζαχαριάδης φοράει πάντα τη φανέλα της ΑΕΚ στους αγώνες που τρέχει και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο δρομικό κίνημα, αφού ποτέ δεν έχει προκαλέσει με κακές συμπεριφορές.

Κάποιοι από τους θερμόαιμους οπαδούς προσπάθησαν να κινηθούν εναντίον του δρομέα καθώς μετά τον τερματισμό έψαχναν να τον βρουν, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αφού οι υπεύθυνοι φρόντισαν να απομακρύνουν έγκαιρα τον ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ, αλλά και ένα άλλο νερό από το Αίγιο που είχε επίσης φανέλα της ΑΕΚ.

Οι διοργανωτές έσπευσαν να προστατέψουν την εκδήλωση, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη συνέχεια άρχισαν να αποχωρούν ειρηνικά από το σημείο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version