Site icon runnfun.gr

Εντυπωσιακό άνοιγμα εγγραφών για το «Τρέχω για την Κατερίνη»

Εντυπωσιακό άνοιγμα εγγραφών για το «Τρέχω για την Κατερίνη»

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018». Ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης, θα διεξαχθεί  την Κυριακή 07 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος. Ήδη σε λιγότερο από δυο εβδομάδες από την ημέρα που άνοιξαν οι εγγραφές και ενώ ακόμη διανύουμε την καρδιά του καλοκαιριού, οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 500.

Δεκάδες εθελοντές και περισσότεροι από 40 φορείς και σύλλογοι της Κατερίνης και ευρύτερα της Πιερίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, για την άρτια διεξαγωγή της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του νομού. Στην οικογένεια των συλλόγων που υποστηρίζουν τον αγώνα προστίθεται φέτος και ο  Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) θα γίνονται στο https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=84cf921a87c843d87eb58706ad2e4063

 

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version