Site icon runnfun.gr

‘Έντονη συγκίνηση στο ULTRAOCEANMAN Kalamata Greece!

Με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη για το κολύμπι γέμισε η  παραλία της Κορώνης στην Καλαμάτα το πρωί του Σάββατου 3 Σεπτεμβρίου, μία συνδιοργάνωση της OCEANMAN Greece και του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα της ΕΥ ΖΗΝ Greece.

Οι κολυμβητικοί στόχοι συνεχώς μεταβάλλονται, ξεπερνιούνται και θαυμάζονται από όλους. Οι αποστάσεις δοκιμάζονται και κατακτούνται μετά από μεγάλη προετοιμασία, πειθαρχεία και πάθος.

Το ULTRAOCEANMAN KALAMATA γεννήθηκε, για να προσφέρει μια θρυλική πρόκληση, μια υπεράνθρωπη προσπάθεια γεμάτη συναίσθημα, έμπνευση και αγάπη για το κολύμπι. Στο φετινό αγώνα, τρεις γυναίκες και δυο άντρες κολύμπησαν 30 χιλιόμετρα από την Κορώνη στην Καλαμάτα, διασχίζοντας  τον μεσσηνιακό κόλπο και μας συγκίνησαν με την προσπάθεια τους.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες, οι πέντε κολυμβητές είναι νικητές αυτής της ιδιαίτερης εμπειρίας!

Μπράβο Anastasios Athanasoulakis, Edie Markovich, George Douvas, Melina-Timsonq Katchis και Sofia Panousi. Είσαστε πραγματικοί κολυμβητικοί ήρωες!

O Kαλαματιανός Αναστάσιος Αθανασουλάκης μόλις 19 ετών πήρε μέρος για πρώτη φορά σε έναν τόσο δύσκολο κολυμβητικό αγώνα και μας εντυπωσίασε όλους κατακτώντας την πρώτη θέση. Παρά το έντονο κύμα και τα πολλά χιλιόμετρα, επέμεινε και ξεπέρασε τα όρια του τελειώνοντας τον αγώνα σε περίπου 11 ώρες. Ο ίδιος μας δήλωσε: ‘’Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία μου με λόγια αλλά η επιθυμία μου να ξανά κολυμπήσω σε αυτόν τον αγώνα είναι αρκετή ώστε να ξανά νιώσω, όπως ένιωσα εκείνη την στιγμή, δηλαδή δυνατός και θαρραλέος που κατάφερα με τα κύματα, να περάσω την γραμμή του τερματισμού’’.

Στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων διεξήχθη και ένας φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος με τον σύνδεσμο δρομέων Καλαμάτας για τους δότες μυελού των οστών «Αρχέγονο κύτταρο ζωής».

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμβολή τους το Δήμο Καλαμάτας , Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας , τους βαρκάρηδες και συνοδούς των σκαφών.

Δίνουμε ραντεβού το 2023 και προκαλούμε όλους τους θαρραλέους κολυμβητές να ξεπεράσουν τα όρια τους μαζί μας, στο ULTRAOCEANMAN  Greece!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version