Site icon runnfun.gr

Ένα μαγικό wellness sailing trip σε Αγκίστρι και Αίγινα με αφετηρία τον Άλιμο

Ένα σούπερ καλοκαιρινό διήμερο ευεξίας μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας που θα μας ανανεώσει και θα μας τονώσει στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού μόλις μερικές ώρες μακριά από την Αθήνα.

Ξεκινάμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στις 11 Ιουλίου από το λιμάνι του Αλίμου με προορισμό το Αγκίστρι κάνοντας ιστιοπλοΐα.

Φτάνουμε στο νησί και με θέα τα καταπράσινα νερά ξεκινάμε το μάθημα Pilates πάνω στο σκάφος από έμπειρους γυμναστές , εύκολες ασκήσεις για όλους που θα μας γεμίσουν ενέργεια και ευεξία κάνοντάς μας να χαλαρώσουμε πάνω στο σκάφος.

Στη συνέχεια ξεκινάμε τις βουτιές μας και την εξερεύνηση του βυθού με μάσκες, παράλληλα όσοι θέλουν κάνουν  μαθήματα SUP.

To SUP , stand up paddle η αλλιώς όρθια σανιδοκωπηλασία είναι μια full body γυμναστική  που γυμνάζει ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές ομάδες ενώ ταυτόχρονα είσαι πάνω στην σανίδα νιώθεις ελευθερία ενώ ταυτόχρονα εξερευνείς απόμερες παραλίες και παρατηρείς καλύτερα το βυθό.

Με την δύση του ηλίου θα κάνουμε ενα Sunset cocktail party on board με θέα το καλύτερο ηλιοβασίλεμα και δυνατές μουσικές. Στο τέλος της πρώτης μέρας θα δέσουμε στο λιμάνι και θα διανυκτερεύσουμε στο σκάφος .

Την Κυριακή ξεκινάμε την ημέρα μας για ένα ακόμα απομακρυσμένο κόλπο για την πρώτη πρωινή βουτιά στα νερά της Μονής, στη συνέχεια τρώμε πρωινό στο σκάφος και ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας.

Γυμναστική πάνω στο σκάφος, βουτιές, SUP.

Τέλος κλείνουμε την ημέρα μας στις 12 Ιουλίου με φαγητό στη Πέρδικα Αίγινας.

Επιστροφή Κυριακή 20.00

Healthy snack Σάββατο & Κυριακή 11-12/07/2020

Healthy lunch Σάββατο

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία.

Κλείσε τώρα την θέση σου για να

περάσουμε ένα super 2ημερο

Πληροφορίες

6985020705 Αλεξάνδρα Παπαγιαννάκου

6941410633 Ρόζα Μάνθου

alex.papagiannakou@gmail.con

HTTP://FALIROSAILING.COM/ROZERINA/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version