Site icon runnfun.gr

’Eν πλῷ με το OCEANMAN!

H EY ZHN Greece, επίσημος αντιπρόσωπος του μεγαλύτερου κολυμβητικού αγώνα ανοιχτής θαλάσσης, Oceanman®, υποδέχτηκε τον κόσμο της κολύμβησης στο ΕΝ ΠΛΩ της Βουλιαγμένης την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που φιλοξένησε πάνω από 35 προσκεκλημένους. Είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε από κοντά εκπροσώπους από όλους τους ελληνικούς Κολυμβητικούς Συλλόγους αλλά και λάτρεις της κολύμβησης και να μοιραστούμε μαζί τους όλα τα νέα του Oceanman® GREECE.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη αλλά και η παρουσίαση του αναβαθμισμένου αγώνα ανοιχτής θαλάσσης, που έχει εμπλουτιστεί περαιτέρω με δρώμενα αλλά και περισσότερες κατηγορίες βράβευσης κι απονομών για τους μεγάλους αλλά και μικρούς μας «ήρωες».

Διαρκής στόχος της ΕΥ ΖΗΝ Greece είναι η αναβάθμιση του ποιοτικού αγώνα αλλά και η στήριξη των κολυμβητών, προσφέροντάς τους την ευκαιρία όχι απλώς μιας συμμετοχής σε ένα εντυπωσιακό αθλητικό brand αλλά σε μια «θαλασσινή» γιορτή με σημαντικά προνόμια! Έτσι λοιπόν, εν όψει του αγώνα Oceanman® που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Οίτυλο στις 25 και 26 Ιουνίου, δημιουργήθηκε ένα ειδικό πακέτο προνομίων για τους κολυμβητικούς συλλόγους, τα μέλη τους αλλά και για τους μικρούς, θαρραλέους μας κολυμβητές με ειδικές εκπτώσεις και συμμετοχές, απονομές και ξεχωριστό registration desk προς διευκόλυνση της παραλαβής των πακέτων συμμετοχής τους!

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει από τις 20 Δεκεμβρίου 2021, προτρέπουμε λοιπόν όλον τον κόσμο να τρέξει να εγγραφεί και με χαρά θα τους υποδεχτούμε όλους στο Οίτυλο στις 25-26 Ιουνίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website:           https://oceanman-openwater.com/races/oceanman-oitylo-2022/

Facebook:        https://www.facebook.com/OceanmanGreece

Instagram:       https://www.instagram.com/oceanman_greece/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version