Site icon runnfun.gr

Ελληνικός θρίαμβος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα triathle του Μοντέρνου Πεντάθλου!

Εξαιρετικές εμφανίσεις, πρωτιές και χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα triathle, που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου στο Βάιντεν της Γερμανίας το Σαββατοκύριακο.

Οι δύο 17χρονοι πρωταθλητές μας Αθηνά Σάρρα και Δημήτρης Δραζίνος, που το Σάββατο κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη mixed σκυταλοδρομία στην Κ19 του triathle (σκοποβολή, κολύμβηση, τρέξιμο) την Κυριακή πήραν χρυσά μετάλλια και στο ατομικό τους αγώνισμα, αλλά όχι στην ηλικία τους, αλλά στις κατηγορίες γυναικών και ανδρών, όπου μετείχαν μετά από πρόταση του προπονητή τους Αλέξανδρου Πανταζίδη, μια επιλογή που δικαιώθηκε απόλυτα.

Χρονικά, το πρώτο χρυσό κατέκτησε η Αθηνά Σάρρα. Η αθλήτρια του Πανελλήνιου ΓΣ πέτυχε χρόνο 20.14.00 και άφησε πολύ πίσω τη δεύτερη Ιταλίδα Αλεσία Μανσίνι (23.22.00) και την τρίτη Ισπανίδα Μαρία Καρνέρο Χέρες (23.48.00). Στον αγώνα συμμετείχε κι η Πηνελόπη Νίκα, που εγκατέλειψε, όμως, την προσπάθεια της, καθώς έπαθε υποθερμία στη διάρκεια της κούρσας.

Ο Δημήτρης Δραζίνος, αθλητής κι αυτός του ΠΓΣ, πήρε από την αρχή την πρωτοπορία και με πολύ καλές για την ηλικία του βολές στην σκοποβολή, δεν απειλήθηκε μέχρι το τέλος. Σημείωσε 17.21.00, που ήταν ο ταχύτερος χρόνος όλων των κατηγοριών της διοργάνωσης και στο βάθρο τον πλαισίωσαν δύο αθλητές από το Καζακστάν, ο Αγιάν Μπεϊσενβάγιεφ (17.54.00) και ο Μεϊρλάν Ισκάκοφ (18.39.00).

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version