Site icon runnfun.gr

Eκλεισαν οι εγγραφές στο No Finish Line της Αθήνας

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση του κόσμου στο No Finish Line της Αθήνας, που αρχίζει στις 26 Απριλίου στις 19:00, στο εντυπωσιακό Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν οι εγγραφές πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου που ήταν η τελευταία διορία.

Υπερκαλύφθηκαν και οι τελευταίες 600 θέσεις και πλέον σταματούν όλες οι εγγραφές, είτε ηλεκτρονικές, είτε στα πολυκαταστήματα attica και το  Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πλέον το μόνο κέντρο εγγραφών που θα λειτουργεί, είναι αυτό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Δευτέρα και Τρίτη από 11 το πρωί έως 7 το απόγευμα, αποκλειστικά και μόνο για πληρωμές όσων έχουν κάνει ηλεκτρονική εγγραφή εντός της προθεσμίας.

Νέες εγγραφές ενδέχεται να επιτραπούν από την Τετάρτη 26 Απριλίου, εφόσον ανοίξουν θέσεις από ακυρώσεις συμμετοχών.

Η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δήλωσαν συμμετοχή, αλλά και σε όσους ενδιαφέρθηκαν για τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα στον κόσμο,  που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα έσοδα του θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία θα τα προσφέρει στα παιδιά άπορων οικογενειών.

Όλοι είναι προσκεκλημένοι στην πανηγυρική έναρξη της διοργάνωσης, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 19:00, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν τους δρομείς, αλλά και να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version