Site icon runnfun.gr

Ειρηνοδρομία: Δωρεάν προ-αγωνιστικός έλεγχος

Ειρηνοδρομία: Δωρεάν προ-αγωνιστικός έλεγχος

Για άλλη μία χρονιά θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικού και προ-αγωνιστικού ελέγχου από ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του ‘Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center’ για τους συμμετέχοντες στην Ειρηνοδρομία.

Επιπλέον, για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με ορθοπεδικό έλεγχο.

Ο καρδιολογικός και ορθοπεδικός έλεγχος θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10/05 και το  Σάββατο 11/05 στην κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη, πλησίον του Κέντρου Εγγραφών της Διοργάνωσης, στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου 55).

Παρακαλούμε, κλείστε το ραντεβού σας για τον Καρδιολογικό ή τον Ορθοπεδικό έλεγχο κάνοντας χρήση του κωδικού εγγραφή σας, καλώντας στα γραφεία του ΟΠΑΠ στο τηλέφωνο 210 9760505.

Θα τηρηθεί αυστηρά, η σειρά προτεραιότητας.

Ο καρδιολογικός και ορθοπεδικός έλεγχος είναι μία ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre στους συμμετέχοντες της Ειρηνοδρομίας για την οποία η Οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά.

Η Ειρηνοδρομία λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη και για το 2019 υποστηρίζει το έργο του Σύλλογο Γονιών Παιδιών «ΦΛΟΓΑ».

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 10χλμ., 5χλμ. , 2,5χλμ. καθώς και 1000μ. διαδρομή Κοινωνικής Ευαισθησίας για ΑμεΑ.

Το Μετάλλιο της Διοργάνωσης είναι εμπνευσμένο από το Σχολικό Συγκρότημα «Στρογγυλό»!

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version