Site icon runnfun.gr

Ειρηνοδρομία 2019: Ενίσχυση της κοινωνικής ταυτότητας και προσφοράς

Ειρηνοδρομία 2019: Ενίσχυση της κοινωνικής ταυτότητας και προσφοράς

Η Ειρηνοδρομία 2019 η όποια εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων στην μνήμη Αλέκου Παναγούλη και θα διεξαχθεί στις 12/05/19 με τις υψηλότερες αθλητικές και συμμετοχικές προδιαγραφές φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο ενεργοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής ταυτότητας και προσφοράς της Διοργάνωσης στην τοπική κοινωνίαν.

Η Ο.Ε. στην οποία προεδρεύει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει συνολικά τις παρακάτω δράσεις και ενέργειες κοινωνικής προσφοράς:

Απόδοση οικονομικού κοινωνικού μερίσματος. στον «Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ειρηνοδρομίας ΟΛΩΝ των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα με στόχο την αθλητική παιδεία και την δια βίου άσκηση.

Συμμετοχή με συμβολικό τίμημα ΟΛΩΝ των αθλητικών σωματείων του Δήμου για περαιτέρω ενίσχυση του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ»

Δωρεάν πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων: για την άθληση και την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019.

Πρόγραμμα Υγείας το οποίο περιλαμβάνει: Δωρεάν Καρδιολογικό Έλεγχο και για πρώτη φορά Ορθοπεδικό έλεγχο για όσους Δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία και για τους αθλούμενους των Σωματείων του Δήμου. Ο καρδιολογικός και Ορθοπεδικός έλεγχος θα γίνει την Παρασκευή 10/05/19 και το Σάββατο 11/05/19 σε συνεργασία και με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Ενίσχυση κοινωνικών φορέων: Διάθεση 2.500 μερίδων pasta στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, ευγενική συνεισφορά της Βιομηχανίας Ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ»

Η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παραπάνω φορείς αλλά και τους ανώνυμους πολίτες για την σημαντική υποστήριξή τους.

Οι εγγραφές θα γίνουν με αυτοπρόσωπη παρουσία την Παρασκευή 10/05/19 και το Σάββατο 11/05/19 για όσες θέσεις υπάρχουν ακόμα στο Κέντρο Εγγραφών. Με τη συμμετοχή σας στην Ειρηνοδρομία 2019 στηρίζετε τον «Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Παναγούλεια 11 &12 Μάιου 2019 – “Δεν θα περάσει ο φασισμός”

Tα Παναγούλεια καθιερώθηκαν στην πόλη του Αγ. Δημητρίου από τη δεκαετία του 1980 και αποτελούν τη μοναδική στην Ελλάδα θεσμοθετημένη εκδήλωση στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέξανδρου Παναγούλη.
Πρόκειται για ένα διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιείται κάθε Μάιο στην πόλη μας με έντονα συμβολικό χαρακτήρα, υπέρ των αξιών της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ειρήνης.

Φέτος, κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης μνήμης για τα 43 χρόνια από το χαμό του Αλέξανδρου Παναγούλη, που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του για τη Δημοκρατία, αποτελεί ο στίχος του Γ. Νεγρεπόντη,

«Δεν θα περάσει ο φασισμός»

Ένα μήνυμα που δυναμώνει μέσα από την παρουσία και τις ερμηνείες σπουδαίων καλλιτεχνών που δέχτηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς ενώνοντας τη φωνή τους μαζί μας!

Στην πλατεία Αλέξανδρου Παναγούλη (Σταθμός Μετρό ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ), το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 20:30, τραγουδάμε ενάντια στο φασισμό με μεγάλους καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version