Site icon runnfun.gr

Δύο νέα Εθνικά ρεκόρ στο ONEBREATH Spring Pool Games 2019

Δύο νέα Εθνικά ρεκόρ στο ONEBREATH Spring Pool Games 2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου διοργανώθηκε από τη σχολή ελεύθερης κατάδυσης ONEBREATH ο αγώνας για αγωνίσματα πισίνας με την ονομασία ONEBREATH Spring Pool Games. Ο αγώνας έγινε με την συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου , ο οποίος όπως και πέρσι ήταν αρωγός της προσπάθειας που γίνεται ώστε να γίνει η ελεύθερη κατάδυση γνωστή στο ευρύ κοινό.

Στους αγώνες ξεχώρισαν οι επιδόσεις της Άλκηστις Βουράκη , η οποία συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών στη στατική άπνοια (κράτημα της ανάσας σε πλήρη ακινησία) , με 6.01 . Το προηγούμενο ήταν δικό της με 5.51 και το είχε πετύχει πέρσι τέτοια εποχή την ίδια πισίνα. Η Άλκηστις κέρδισε επίσης και τη δυναμική με μονοπέδιλο.

Πανελλήνιο ρεκόρ είχαμε και από το Γιάννη Γιαγκίνη στη δυναμική άπνοια (μακροβούτι) με διπλά πέδιλα ,ο  οποίος βγήκε στα 184 μέτρα δείχνοντας ότι πλέον το 200άρι είναι υπόθεση μερικών εβδομάδων… Ο Γιάννης ανέβηκε δεύτερος στο βάθρο και στη δυναμική χωρίς πέδιλα.

Ξεχώρισαν επίσης οι Άρης Ιωαννίδης (πρώτος στη δυναμική χωρίς πέδιλα & μονοπέδιλο και δεύτερος στα διπλά ), ο  Χρήστος Καρέλος (πρώτος στη στατική & τρίτος στα διπλά) , η Σταυρούλα Κοντορούση (πρώτη χωρίς πέδιλα , δεύτερη στα διπλά και Τρίτη στο μονοπέδιλο) και η Fayrouz El Mehdawi που κέρδισε τα διπλά γυναικών.

Τους αγώνες παρακολούθησε  ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κος Γιώργος Μαρκόπουλος  , καθώς και ο Γ.Γ. του Δήμου Κος Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Χορηγοί και υποστηρικτές του αγώνα

www.papadakisparts.gr

www.mantaray.gr

www.majestic-carbon.com

www.blue-hunter.gr

www.xtr.gr

www.galatsi.gov.gr

www.onebreath.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version