Site icon runnfun.gr

Δυναμικό και θεαματικό το Tripoli Apnea Competition 2019

Δυναμικό και θεαματικό το Tripoli Apnea Competition 2019

 Την Κυριακή 17 Μαρτίου διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένας αγώνας ελεύθερης κατάδυσης στο κολυμβητήριο της Τρίπολης. Ο αγώνας συμπεριελάμβανε και τα  4 επίσημα αγωνίσματα που ορίζουν οι κανονισμοί της AIDA International. Στατική άπνοια (άπνοια σε ακινησία στην επιφάνεια της πισίνας) και τις τρεις δυναμικές άπνοιες , τα μακροβούτια δηλαδή (με μονοπέδιλο , διπλά πέδιλα και χωρίς πέδιλα).

Ξεχώρισαν από τους άνδρες ο Γιάννης Γιαγκίνης  από τη Χίο , ο οποίος κέρδισε τη δυναμική άπνοια με μονοπέδιλο και χωρίς πέδιλα .Ο Χρήστος Καρέλος που κέρδισε τη στατική άπνοια,  ήταν δεύτερος  στα διπλά πέδιλα , ενώ για μόλις 4 μέτρα δεν ανέβηκε στο βάθρο και στο μονοπέδιλο. Καταπληκτική απόδοση στο δεύτερο μόλις αγώνα του.

Στις γυναίκες επικράτησε η record woman της στατικής , Άλκηστις Βουράκη , η οποία κέρδισε τη στατική , ενώ ανέβηκε στο βάθρο και στις δύο δυναμικές που συμμετείχε. Η Σταυρούλα Κοντορούση επίσης είχε τρεις παρουσίες στην πρώτη τριάδα (σε όλες τις δυναμικές) ενώ πολύ καλή επίδοση πέτυχε και η Μερόπη Αδαμοπούλου στα διπλά πέδιλα.

Επόμενος αγώνας είναι η διοργάνωση ONEBREATH Spring Pool Games που θα γίνει στις 7 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Γαλατσίου , στο άλσος Βεΐκου.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version