Site icon runnfun.gr

Δυναμική παρουσία του ΙΩΝΑ στο In Pool Triathlon Χαλάνδρι

To Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Τριάθλου εσωτερικού χώρου  In Pool Triathlon της εταιρείας Trimore στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Οι αθλητές του συλλόγου ΙΩΝΑΣ για τρίτη συνεχόμενη φορά έλαβαν μέρος σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα Τριάθλου παράλληλα με αρτημελής αθλητές. Για τον σύλλογο ΙΩΝΑ έλαβαν μέρος οι ακόλουθοι αθλητές:

Ατομικές συμμετοχές:

Αντιγόνη Χαρίεσσα Βασιλοπούλου (οπτική αναπηρία)

Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος (αυτισμός)

Γιώργος Μπέλλος (οπτική αναπηρία)

Δυο ομαδικές συμμετοχές:

Ιωνάς 1

Κωστής Σπυράκος (οπτική αναπηρία)

Αντώνης Παππάς χειρήλατο

Δημητρης Οσμενάϊ (οπτική αναπηρία)

Ιωνάς 2

Χρίστος Μιχαλόπουλος (κινητική αναπηρία)

Κώστας Οκταπόδης (οπτική αναπηρία)

Γιάννης Πολονύφης (οπτική αναπηρία)

Να σημειωθεί ότι οι χρόνοι των αθλητών ΑΜΕΑ του συλλόγου ΙΩΝΑΣ δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα με τους χρόνους των υπολοίπων αρτιμελών αθλητών.

Η Αντιγόνη Βασιλοπούλου συμμετείχε και στον τελικό με τις υπόλοιπες αρτιμελής αθλήτριες. Ο Γιώργος Μπέλλος και ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα Τριάθλου. Οι αθλητές του συλλόγου ΙΩΝΑΣ με τη συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες μπορούν να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις σε αθλητικό επίπεδο αλλά και στη δύσκολη καθημερινότητα τους. Το σύνθημα που προκύπτει από αυτήν την προσπάθεια του συλλόγου και των αθλητών είναι “Όλοι διαφορετικοί ‘Όλοι ίσοι”.

Τους αθλητές του αγώνα υποστήριξε ο φυσικοθεραπευτής του συλλόγου Γιώργος Γκούντας με τη φυσικοθεραπευτική του ομάδα Κατερίνα Βαγγέλη, Μαρία Μυριάνη, Σταυρούλα Ρέτσινα.

Ο Γιώργος Γκούντας δήλωσε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι αθλητές μας συμμετέχουν σε αγώνες με ισάξιο τρόπο με αρτιμελής αθλητές. Σήμερα έλαβαν μέρος και ολοκλήρωσαν για πρώτη φορά τον αγώνα Τριάθλου δύο αθλητές μας. Να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Μητρόπαπα που συμπεριλαμβάνει τους αθλητές μας στου αγώνες που διοργανώνει η εταιρεία Trimore. Τέλος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στήριξαν τους αθλητές μας στην προσπάθεια τους και να τους αναφέρω:

Φανή Τσαβάκου, Σοφία Ιωάννου, Ναυσικά Χριστοδούλου, Ανδρέα Ευσταθίου, Δώρα Γκαβού, Θανάση Αγγελόπουλο.

Την φυσικοθεραπευτική μου ομάδα: Κατερίνα Βαγγέλη, Μαρία Μυριάνη, Σταυρούλα Ρέτσινα.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη μας Γκρέτα Λυμπεροπούλου για τη μεγάλη της στήριξη και αγάπη στο έργο του συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version