Site icon runnfun.gr

Δράση από το IRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino!

Δράση από το IRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino!

Η διεξαγωγή του IRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, με 260 διοργανώσεις σε 60+ χώρες, 6 ηπείρους και περισσότερους από 1 εκ. αθλητές, είναι πλέον γεγονός!

Ο δημοφιλής αγώνας, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την I.Q.Sports και φαίνεται ότι θα μείνει για πολλά χρόνια, πραγματοποιείται στην Costa Navarino και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Με την πολύτιμη στήριξη των φορέων τουρισμού και αθλητισμού της πολιτείας, της περιφέρειας Πελοποννήσου, των τοπικών αρχών αλλά και της τοπικής κοινωνίας, η πρώτη διοργάνωση IRONMAN είναι γεγονός!

Περίπου 1.500 συμμετέχοντες μαζί με τους 3.000 συνοδούς τους από 60 χώρες, βρίσκονται ήδη στην Μεσσηνία και απολαμβάνουν το ελληνικό τοπίο, την κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας της Costa Navarino και των άλλων καταλυμάτων, αλλά και τον μεγάλο αγώνα.

Μέσω των social media του runnfun.gr, που βρίσκεται στο Costa Navarino, παρακολουθείστε τη δράση και τις προσπάθειες των αθλητών:

instagram: https://www.instagram.com/runnfun.gr/

facebook: https://www.facebook.com/runnfun.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version