Site icon runnfun.gr

Διοργάνωση Webinar, με θέμα «COVID-19 Ο αντίκτυπος στον Αθλητισμό»

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε λόγο της πανδημίας του COVID-19 έχουν επιφέρει νέες προκλήσεις στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Αθλητισμό οι οποίοι καλούνται να αντιδράσουν άμεσα και να συνδράμουν στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Ανταποκρινόμενοι στη νέα αυτή συγκυρία, ο Σ.Ε.Ε.Δ.Α., το σωματείο ΑΣΤΕΡΙ και η Ομοσπονδία Ε.Ο.Α.Τ. διοργανώνουν Live ανοιχτή συζήτηση – Webinar, με θέμα «COVID-19 Ο αντίκτυπος στον Αθλητισμό»την Τρίτη 05, Τετάρτη 06 και Πέμπτη 07 Μαΐου 2020 (ώρα έναρξης: 18:00 – ώρα λήξης 20:30).

Στη συζήτηση έχουν κληθεί να συμμετέχουν, εκπρόσωποι ομοσπονδιών, αθλητικών φορέων, elite πρωταθλητών & προπονητών και επαγγελματίες του αθλητισμού, διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων, να συζητήσουν για την επόμενη ημέρα του αθλητισμού. Η κύρια φάση της προληπτικής απομόνωσης  ολοκληρώνεται με την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και ο Ελληνικός Αθλητισμός καλείται να βρει τον τρόπο αλλά και το σημείο από όπου θα επανεκκινήσει με κοινό παρονομαστή όλων την διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας.

Τρεις μεγάλες θεματικές ενότητες σε τρεις ημέρες web συναντήσεων καλούν τους ειδικούς να καταθέσουν τις απόψεις τους στα πιο σημαντικά ζητήματα της αθλητικής κοινότητας, να απντήσουν στους προβληματισμούς τους αλλά και να προβληματίσουν εκ νέου με αναπάντητα ή δύσκολα ερωτήματα.

Εκπρόσωποι  του Αθλητισμού θα καλύψουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις, την επίδραση της κρίσης, τις προτάσεις και τρόπους διαχείρισης.

Ημέρα 1η: Οι επιπτώσεις του COVID-19 στα Εθνικά Πρωταθλήματα και τις Διεθνείς Διοργανώσεις.

Ημέρα 2η: Οι επιπτώσεις του COVID-19 στον Αναπτυξιακό Αθλητισμό, στα Προπονητικά camp και στις Παιδικές Κατασκηνώσεις.

Ημέρα 3η: Οι επιπτώσεις του COVID-19 στα επαγγέλματα του αθλητισμού και τις αθλητικές διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν εκ μέρους του Σ.Ε.Ε.Δ.Α. η Πρόεδρος κα Ραμπέα Ιατρίδου και εκ μέρους του ASTERI ORG η Πρόεδρος Δρ. Τάνυα Κυριακίδου. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν εκ των προτέρων τις ερωτήσεις που επιθυμούν να συζητηθούν στα email: diakrithentesathlites@gmail.com ή asteriprojects@gmail.com   έως και μία ώρα πριν την έναρξη του webinar.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας WEBINARJAM. Κάθε συμμετέχων θα ενημερωθεί για τον τρόπο συμμετοχής – σύνδεσης στο e-mail του. Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν για όλους, όμως απαιτείται προεγγραφή. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.

Παρακαλούμε για την κοινοποίηση της ανακοίνωσης ώστε η συμμετοχή να καλύψει όλα τα αθλήματα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version