Site icon runnfun.gr

Δημήτρης Τζετζέλος: Ένας… βουνίσιος δρομέας που ανακάλυψε το τρίαθλο

Δημήτρης Τζετζέλος: Ένας... βουνίσιος δρομέας που ανακάλυψε το τρίαθλο

Ο Δημήτρης Τζετζέλος είναι μεγάλος φαν του Trimore Syros Triathlon και ένας από τους νέους αθλητές που διακρίθηκαν στην διοργάνωση. Έχοντας στο πλευρό του το Φυσικό Μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ που ήταν θερμός υποστηρικτής της διοργάνωσης, κατάφερε μάλιστα φέτος να διακριθεί κολυμπώντας στα 5,5 χιλιόμετρα & τερματίζοντας 1ος άνδρας στην ηλικιακή του κατηγορία.

Συμμετείχε στο τρίαθλο στην Olympic απόσταση, ωστόσο, μια άτυχη στιγμή δεν του επέτρεπε να διεκδικήσει κάτι καλό καθώς το λάστιχο από το ποδήλατό του τον πρόδωσε με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει τον αγώνα, στον οποίο πάντως, είχε μεγάλες πιθανότητες διάκρισης.

Ο Δημήτρης Τζετζέλος μίλησε στο runnfun.gr για τη συμμετοχή του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο μεγάλο τρίαθλο της Σύρου.

“Κάθε χρόνο και καλύτερα”

“Έρχομαι στη Σύρο από την πρώτη διοργάνωση. Χρόνο με το χρόνο ο αγώνας γίνεται καλύτερος και αυτό σε κάνει να θέλεις να έρθεις και την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις”, τόνισε αρχικά ο νεαρός αθλητής.

ΕΡ: Πως σου φάνηκε φέτος το επίπεδο της διοργάνωσης;

ΑΠ: Είναι εξαιρετικό. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από διοργανώσεις στο εξωτερικό. Ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό μας κάνει και εμάς να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε. Το νησί είχε πολύ κόσμο και περάσαμε υπέροχα. Νομίζω ότι όποιος κάνει τρίαθλο πρέπει να λάβει το Trimore Syros Triathlon στο καλεντάρι του.

ΕΡ: Το ίδιο ισχύει και με άλλες διοργανώσεις στην Ελλάδα;

ΑΠ: Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ. Εγώ επειδή είμαι δρομέας βουνού, θεωρώ ότι έχουμε εξαιρετικές διοργανώσεις. Το ZAGORI Mountain Running για παράδειγμα, είναι μια διοργάνωση που μαζεύει δρομείς και από το εξωτερικό. Και την περιμένω με ανυπομονησία στις 21/7 να τρέξω στο βουνό στον συγκεκριμένο αγώνα.

ΕΡ: Το τρίαθλο πως μπήκε στη ζωή ενός δρομέα ορεινού τρεξίματος όπως εσύ;

ΑΠ: Παρακολούθησα μια φορά έναν αγώνα μπρεβέ (σ.σ. ποδηλατικές διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων) και μου άρεσε πολύ. Πήρα, λοιπόν, ένα ποδήλατο και ξεκίνησα. Έκανα μερικούς αγώνες, αλλά το τρέξιμο δεν το άφησα ποτέ. Έτσι ήρθε η κολύμβηση για να συμπληρώσει την επιθυμία μου.

Εμείς ευχόμαστε στον Δημήτρη να έχει ένα καλό αγώνα και στο Ζαγόρι στις 21 Ιουλίου. Θα πρέπει να πούμε ότι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι είναι φυσικά μεγάλος χορηγός στο κορυφαίο event ορεινού τρεξίματος ZAGORI Mountain Running το οποίο φέτος αναμένεται να κάνει ρεκόρ συμμετοχών.

Για όσους θέλουν να ζήσουν τη μαγεία υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία τόσο στο TeRA όσο και στο Marathon+, αφού θα ανοίξουν εκ νέου οι εγγραφές για λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 27/6 έως και την Δευτέρα 2/7, διαθέτοντας περιορισμένο αριθμό θέσεων για όσους δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή και θέλουν να λάβουν μέρος στους δύο αυτούς αγώνες.

Δείτε το βίντεο με τον Δημήτρη Τζετζέλο από τη Σύρο:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version