Site icon runnfun.gr

Δημάκος και Ασημακόπουλος στο συνέδριο της ΕΑΑ στην Φρανκφούρτη

Την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος επιδιώκει τα τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με μια σειρά από δράσεις.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε στην Φρανκφούρτη (27-28/10) το European Running Business συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν 284 εκπρόσωποι ομοσπονδιών και εταιρειών που διοργανώνουν δρομικούς αγώνες στην Ευρώπη. Στο συνέδριο πήρε μέρος και ο ΣΕΓΑΣ με τον αντιπρόεδρο του και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημάκο, και τον διευθυντή του Αυθεντικού μαραθώνιου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, Μάκη Ασημακόπουλο.

Ο κ. Δημάκος παρουσίασε την ανοδική πορεία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ενός από τους λίγους αγώνες μαραθωνίου στην Ευρώπη, που διοργανώνεται από την εθνική ομοσπονδία.

Ο ΑΜΑ αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός με παγκόσμια προβολή και αντίκτυπο στην παγκόσμια δρομική κοινότητα, που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εδραιώσει τη δυναμική του . Από την πλευρά του, ο Μάκης Ασημακόπουλος στην παρουσίαση του ανέπτυξε το μοντέλο διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και των Run Greece, της σειράς αγώνων, που ανέβασε κατακόρυφα το επίπεδο διοργάνωσης αγώνων στην περιφέρεια και ευαισθητοποίησε χιλιάδες πολίτες, που επέλεξαν να βάλουν το τρέξιμο στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version