Site icon runnfun.gr

Διαγωνισμός με δώρο 4ήμερο ταξίδι στην Σύρο για το Trimore Syros Triathlon!

Μεγάλος διαγωνισμός του ekdromi.gr το site με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, του runnfun.gr και του Trimore Syros Triathlon. Κερδίστε ένα τετραήμερο ταξίδι (3 διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα με δωρεάν διαμονή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και συμμετοχή στον αγώνα και ανακαλύψτε το τρίαθλο με φόντο την αρχοντιά της Σύρου!

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού θα φροντίσουν για τη μεταφορά σας στην Σύρο με την Blue Star Ferries, τη διαμονή σας στο Γλαύκη Studios and Apartments και φυσικά για τη συμμετοχή σας σε όποιο αγώνισμα του Trimore Syros Triathlon θέλετε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα μπείτε στo www.syrostriathlon.com

Και φέτος επιλέγουμε το www.ekdromi.gr για τις διακοπές μας και ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα με προσφορές ξενοδοχείων με -50%! Καντε κλικ στο ekdromi.gr και απολαύστε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων

Πως θα μπείτε στην κλήρωση

Ο διαγωνισμός δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Ο μοναδικός τρόπος για να συμμετάσχει κάποιος είναι να κάνει like στη σελίδα του runnfun.gr στο facebook, like και share την ανάρτηση (post) για τον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15/06 στις 12:00 το μεσημέρι και θα ανακοινωθεί ο νικητής ο οποίος με ένα ακόμα άτομο θα ταξιδέψει στην Σύρο την Πέμπτη 21 Ιουνίου με επιστροφή στην Αθήνα την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Το runnfun.gr θα επικοινωνήσει με τον νικητή προκειμένου να τον ενημερώσει για όλα τα διαδικαστικά.

Ευχαριστούμε πολύ. Η Σύρος και το τριάθλο της σας περιμένει…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version