Site icon runnfun.gr

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο πρωτότυπος αγώνας τριάθλου «TRIPLE LEAGUE»

Λόγω των υγειονομικών εξελίξεων δεν θα πραγματοποιηθεί ο πρωτότυπος φιλανθρωπικός αγώνας τριάθλου «TRIPLE LEAGUE» στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Η διοργάνωση αναβέλλεται και θα διεξαχθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του συλλόγου  «Ιωνάς Τμήμα θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ» σε συνεργασία με τη διοίκηση του «Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης». Η ημερομηνία διεξαγωγής ήταν η 15 Νοεμβρίου και ο χαρακτήρας της διοργάνωσης φιλανθρωπικός, αφού τα έσοδα που θα έχει ο αγώνας όταν διεξαχθεί θα διατεθούν για την αντικατάσταση αναβατορίου – ανελκυστήρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ που εξυπηρετεί Ανθρώπους με Αναπηρίες, ηλικιωμένους ή γονείς με καροτσάκια και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασής τους στο κολυμβητήριο από το Σταθμό Ειρήνης.

Το συγκεκριμένο αναβατόριο παραμένει εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα, συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες, ερχόμενοι από το Σταθμό Ειρήνης, αναγκάζονται να διανύσουν απόσταση 3 χιλιομέτρων προκειμένου να προσεγγίσουν τις εγκαταστάσεις με εναλλακτικό τρόπο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRIPLE LEAGUE

Είναι ένας Αγώνας τριάθλου απόστασης SUPER SPRINT X 3.

Ξεχωρίζει γιατί για πρώτη φορά, διεξάγεται:

·       Στις εγκαταστάσεις του  ΟΑΚΑ.

·       Σε κολυμβητήριο αντί στη θάλασσα.

·       Σε τρία σκέλη διαφορετικά μεταξύ τους.

·       Με ειδικούς κανόνες ώστε να πραγματοποιηθεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω του Covid-19 και να αποκλειστεί η πιθανότητα εξάπλωσης του ιού.

Ειδικότερα:

Στο 1ο σκέλος οι αθλητές ξεκινούν τον αγώνα με την κανονική σειρά των τριών αθλημάτων του τριάθλου. Κολύμβηση 300μ – Ποδήλατο 5200μ –Τρέξιμο 1600μ.

Στο 2ο σκέλος και μετά από ξεκούραση 10 λεπτών από τον τερματισμό του πρώτου αθλητή, οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν τον  αγώνα ξανά όλοι μαζί με τα αθλήματα αυτή τη φορά να γίνονται με αντίστροφη φορά. Τρέξιμο 1600μ – Ποδήλατο 5200μ – Κολύμβηση 1600μ.

Στο 3ο σκέλος όλοι οι αθλητές θα ξεκουραστούν 10 λεπτά και θα εκκινήσουν με τη χρονική σειρά που τερμάτισαν με Ποδήλατο 5200μ – Κολύμβηση 1600μ – Τρέξιμο 1600μ.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version