Site icon runnfun.gr

Cross Triathlon Camp για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Cross Triathlon Camp για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Protypo Fitness Club διοργανώνει το πρώτο Cross Triathlon Camp  στην Ελλάδα. Μέσα στα 25 χρόνια  λειτουργίας του , χρόνια γεμάτα με δράση ,με αθλητικές indoor &  outdoor δραστηριότητες , πολλαπλές ατομικές κ’ ομαδικές συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις τριάθλου , mountain bike αλλά και δρομικές, το Protypo σίγουρα δεν αποτελεί ένα γυμναστήριο , που να περιορίζεται απλά στα πλαίσια του fitness!

Με βασικό εμπνευστή τον ιδιοκτήτη του , Γεώργιο Χανούμη, ο οποίος υπήρξε η πρώτη ελληνική συμμετοχή το 2013 στο Xterra World Championship στην Hawaii, η αγάπη και το πάθος για το τρίαθλο εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς , τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε μέλη κ’ φίλους του γυμναστηρίου!

Κάπως έτσι λοιπόν και με αφορμή τον 8ο αγώνα Xterra Greece στις 25 Απριλίου 2020 προέκυψε  η ιδέα  της διοργάνωσης ενός 4ήμερου Cross Triathlon Camp με την ομάδα του παγκόσμιου αθλητή Nicolas Lebrun και την Organic Coaching στις 12-15 Μαρτίου 2020 στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή , με προπονητές παγκοσμίου βεληνεκούς, να δεχθούν προπονητικά tips και oδηγίες με σκοπό να βελτιώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις!

Το TRIATHLON CAMP θα περιλαμβάνει:

4 ημέρες με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις (κολύμπι σε πισίνα και θάλασσα, mountain bike στο Οχυρό Ραφήνας και στο όρος Πεντέλη, καθώς και τρέξιμο είτε σε στίβο είτε μονοπάτια trail)

Ενδιάμεσα γεύματα ( 3 βασικά γεύματα ημερησίως)

Διαλέξεις με προπονητικά tips υπό την καθοδήγηση των προπονητών της Organic Coaching

Διαμονή όλης της ομάδας (αθλητών-προπονητών) σε πολυτελή βίλα

Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση προκειμένου να διεκδικήσουν πλούσια δώρα , προσφορά των χορηγών του Camp! Πιο συγκεκριμένα :

*Mέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων : 20 άτομα!

Κόστος Συμμετοχής :

Regular Registration: 350€

(στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6980423325

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version