Site icon runnfun.gr

Atromitos Race 2018: Μην τρομάζετε, έρχεται στη Σίφνο

Atromitos Race 2018 - Αποτελέσματα

Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου η Σίφνος θα φιλοξενήσει τον πιο διασκεδαστικό απ όλους τους αγώνες που έχετε λάβει μέρος.  Το όνομα του: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Μην τρομάζετε όμως!

Το πρόγραμμα

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα δοθούν 3 εκκινήσεις. Και οι τρεις από την πανέμορφη παραλία του Πλατύ Γιαλού. Η μια εκκίνηση αφορά κολύμβηση 3000 μέτρων και πρόκειται ουσιαστικά για μια μεγάλη διαδρομή σε τραπέζιο σχήμα, μέσα στον καλά προφυλαγμένο όρμο. Η εκκίνηση θα δοθεί έξω από το νερό και ο τερματισμός θα είναι και αυτός λίγα βήματα έξω από τη θάλασσα κάτω από την αψίδα του αγώνα. Την ίδια περίπου χρονική στιγμή θα δοθεί και μια δεύτερη εκκίνηση για μια μικρότερη διαδρομή κολύμβησης 1200 μέτρων. Και οι δύο κολυμβητικοί αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια. Θα υπάρχουν σε πολλά σημεία βάρκες και καγιάκ με εθελοντές διασώστες .

Αυτός ο αγώνας των 1200 μέτρων μπορεί να επιλεχθεί και ως multisport σε συνδυασμό με ένα ορεινό τρέξιμο 12,5 χιλιομέτρων, με περίπου 450 μέτρα θετική υψομετρική, για το οποίο θα δοθεί ξεχωριστή εκκίνηση για όσους δεν θέλουν να βραχούν καθόλου… Το μονοπάτι θεωρείται ένα από τα ομορφότερα της Σίφνου! Στην απόσταση των περίπου 12 χιλιομέτρων συναντάς αρκετά διαφορετικά τερέν. Από βραχώδη μονοπάτια μέχρι ελαιώνες, απόμακρες παραλίες και μοναστήρια. Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά και άλλα απαραίτητα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες οι οποίες θα ανακοινωθούν με λεπτομέρειες σύντομα, ενώ το βράδυ θα γίνει ένα ξεχωριστό πάρτυ στην άμμο!

Την Κυριακή το πρωί, την ίδια πρωινή ώρα θα δοθεί μια εκκίνηση ενός ακόμα κολυμβητικού αγώνα 3000 μέτρων.

Το ιδιαίτερο αυτού του αγώνα είναι ότι η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία του Αποκοφτού, που βρίσκεται δίπλα στο πασίγνωστο μοναστήρι της Χρυσοπηγής (δεν μπορεί όλο και σε κάποιο γάμο θα έχετε πάει εκεί…) όπου οι αγωνιζόμενοι θα μεταφερθούν με πούλμαν της διοργάνωσης. Ο αγώνας αυτός είναι ένας πραγματικός αγώνας open water.

Απευθύνεται σε όσους δεν τρομάζουν (ατρόμητοι) με τα βαθιά νερά ,σε όσους γεννήθηκαν για να ταξιδεύουν στα κύματα ! Ξεκινάει με beach start και κατευθύνεται στην αρχή προς τον γραφικό και «χιλιοφωτογραφημένο» κάβο με το μοναστήρι. Εκεί στρίβει δεξιά με κατεύθυνση προς Πλατύ Γιαλό . Αφεθείτε με ασφάλεια στη μαγεία της ανοικτής θάλασσας γιατί θα υπάρχουν σε πολλά σημεία υπομονετικοί και ηλιοκαμένοι εθελοντές για κάθε ενδεχόμενο. Ένας από αυτούς στη μέση της διαδρομής θα έχει και νερά και μπανάνες και ισοτονικά και ένα χαμόγελο συμπαράστασης… Μετά τον κάβο στρίβουμε δεξιά προς την μαρίνα η οποία θα έχει κλείσει για όσο διαρκεί ο αγώνας και μετά από λίγα μέτρα τερματίζουμε έξω από το νερό στην γνωστή πια αψίδα.

Είμαστε πλέον και επίσημα ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ!!!

Σας περιμένουμε όλους.

*Tο πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί.

Θα γίνονται ενημερώσεις στη σελίδα του facebook/ atromitos race

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version