Site icon runnfun.gr

ATP Training: Προπονητικό Μultisports Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Μεσσηνία

ATP Training: Προπονητικό Μultisports Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Μεσσηνία

Μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για το ATP Training προπονητικό Σαββατοκύριακο Μultisports που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στη Μεσσηνία στην περιοχή του Ρωμανού με αφορμή το μεγάλο αγώνα τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στις 14 Απριλίου 2019.

Σκοπός του ATP Training Weekend είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την προπόνηση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, ποδηλασίας και τρεξίματος στις διαδρομές του αγώνα γιά την καλύτερη προετοιμασία τους. Επιπλέον, γιά όσους δε συμμετέχουν στον αγώνα θα είναι μία ευχάριστη εκδρομή γεμάτη με προπονήσεις στα αγαπημένα τους αθλήματα σε διαδρομές μοναδικού φυσικού κάλλους.

Το ATP Training Weekend απευθύνεται σε αθλητές αλλά και απλούς αθλούμενους όλων των επιπέδων καθώς οι προπονήσεις δεν θα είναι ανταγωνιστικές.

Πρόγραμμα ΣΚ (9 & 10 Φεβρουαρίου 2019)

Το Σάββατο, θα ποδηλατίσουμε σε πανέμορφες διαδρομές, διασχίζοντας γραφικά χωριά, ανάμεσα σε αμπέλια και πευκόφυτους λόφους. Θα απολαύσουμε το Μεσσηνιακό τοπίο με υπέροχη θέα στη θάλασσα και θα επισκευθούμε ένα οινοποιείο βραβευμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Την Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί πολλαπλές δραστηριότητες.

Εκτός από τις αμιγώς αθλητικές δραστηριότητες, θα διεξαχθεί και ένα σεμινάριο με συμβουλές προπονητικής γενικά και ανάλυση στρατηγικής ειδικά γιά τον αγώνα τριάθλου στο Costa Navarino. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπούν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν τα δώρα που θα δοθούν από τους χορηγούς της  ATP.

Τέλος, όσοι από τους αθλητές του ATP Training Weekend επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα, με προνομιακές τιμές, να κάνουν εργομέτρηση στο ποδήλατο και στο τρέξιμο γιά την αξιολόγηση της φυσικής τους κατάστασης και τη βέλτιστη προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα. Οι δοκιμασίες θα γίνονται σε επιστημονικό εργαστήριο υψηλού επιπέδου.

Τo πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί ο γνωστός τριαθλητής και μαραθωνοδρόμος, προπονητής της ATP Training, Θωμάς Παπαβασιλείου*.

Κάντε την εγγραφή σας

Οι εγγραφές για το ATP Training Weekend έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1eYVnTs2XHduLMtxY2tLweYJ-DNm1Ev6oTsUSEMCN8Sc/viewform?fbclid=IwAR1kPM02YF1ip6PdXQvjhgRX0SMQi8OGNTZfvmFOqpyK-1QOdjQjFGUQgJM&edit_requested=true

Oι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/atptrainingreece/

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Άγγελος Βενετσάνος, EΨΑ, Φυσιοθεραπευτήριο Κατερίνας Κλημεντιώτη, Vegan Ferries, Marathon Bikes, www.gastronomytours.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: www.naturanrg.gr, www.wellday.gr, www.bodyinbalance.gr, We swim, Triathlon Friends Greece, www.swimbikerun.gr,

Γνωρίστε την ATP Training

Είναι μία ομάδα από παθιασμένους κολυμβητές, δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές με βάση την Αττική, οι οποίοι συμμετέχουν σε διάφορες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και περιβαλλοντικές δράσεις. Η ομάδα διοργανώνει προπονήσεις όλο το χρόνο καθώς και αθλητικά events σε κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο, τρίαθλο και δίαθλο.

* Ο προπονητής της ATP training, Θωμάς Παπαβασιλείου είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ. Απέκτησε Master και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το University of Southern California (USC) στο Λος ᾽Αντζελες, αλλά το πάθος του ήταν πάντα ο αθλητισμός και η φύση. Έζησε στην Καλιφόρνια, ένα παράδεισο των outdoors, για 26 χρόνια, όπου παράλληλα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ασχολήθηκε με πάρα πολλά σπόρ, όπως τρέξιμο, τρίαθλο, κολύμβηση, ποδηλασία δρόμου και βουνού, beach volley, αναρρίχηση, windsurf, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοία, ski βουνού, snowboard, scuba diving, paragliding, kitesurf, surf και StandUp Paddleboarding (SUP).

Ο νόστος τον έφερε πίσω στην Ελλάδα, όπου έκανε το όνειρό του πραγματικότητα καθώς ασχολεἰται με τον αθλητισμό σαν προπονητής, αθλητής και διοργανωτής.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην προπονητική στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του και επιθυμία του είναι να προπονεί αθλητές σε αθλήματα αντοχής και να εμπνέει απλούς αθλούμενους να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους γιά μιά καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία και παράλληλα να συνεισφέρει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version