Site icon runnfun.gr

Αθλητική και ταξιδιωτική εμπειρία το 3ο TRIMORE Syros Triathlon

Αθλητική και ταξιδιωτική εμπειρία το 3ο TRIMORE Syros Triathlon

Οι προετοιμασίες για ένα από τα πιο εντυπωσιακά multisport events στην Ελλάδα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. To 3o Trimore Syros Triathlon δεν είναι απλά ένας αγώνας αλλά μια ολοκληρωμένη αθλητική και ταξιδιωτική εμπειρία όχι μόνο για αθλητές αλλά για ολόκληρη την οικογένεια.

Το 3ο Trimore Syros Triathlon, μια από τις πιο δημοφιλείς και απαιτητικές αθλητικές διοργανώσεις τριάθλου, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 21-24 Ιουνίου 2018 στο όμορφο νησί της Σύρου, πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Το 3o Trimore Syros Triathlon περιλαμβάνει για άλλη μια φορά ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των σπορ να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία στο γραφικό νησί της Σύρου. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης πλέον αθλητικής διοργάνωσης, τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, δρομείς και ποδηλάτες όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε ένα από τα πιο όμορφα και αριστοκρατικά νησιά των Κυκλάδων, με μεσαιωνικές επιρροές και Κυκλαδίτικη παράδοση και γοητεία.

Η διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέτος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Αγώνα The Braves (5.5km Kολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης/Ολυμπιακό Τρίαθλο/10km City Running), τον Αγώνα The Braves Light (3.5km Kολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης/Half Ολυμπιακό Τρίαθλο/5km City Running), τον Ατομικό και Ομαδικό Αγώνα Τριάθλου (Olympic Distance & Half Olympic Distance), τους Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. και 10 χλμ., τους Αγώνες Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης 500 μέτρων, 3.5 χλμ. και 5 χλμ., τον Αγώνα Κολύμβησης Μετ’ Εμποδίων και τον Αγώνα Half Iron Distance.

Εκτός από τους αγώνες των ενηλίκων, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει επίσης τον ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά Αγώνα Παιδικού Τριάθλου (50μ κολύμβησης, 1.000μ ποδηλασίας, 200μ τρεξίματος για παιδιά με έτος γέννησης 2005-2007 & 100μ κολύμβησης, 2.000μ ποδηλασίας, 400μ τρεξίματος για παιδιά με έτος γέννησης 2002-2004).

Το 3o Trimore Syros Triathlon επιφυλάσσει επίσης για τους συμμετέχοντες ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων, καθιστώντας την διοργάνωση ιδανική για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την άθληση με τις διακοπές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές δείτε εδώ: http://www.syrostriathlon.gr/el/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version