Site icon runnfun.gr

Astypalea Smoke Free: Η “πεταλούδα” του Αιγαίου σε καλεί να ποδηλατήσεις

Astypalea Smoke Free: Η “πεταλούδα” του Αιγαίου σε καλεί να ποδηλατήσεις

Μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες και δραστηριότητες σας περιμένουν στο τριήμερο 29/09 με 02/10 που οργανώνεται από το Δήμο Αστυπάλαιας στο πλαίσιο της ενέργειας “Astypalea Smoke Free”.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με το GrCycling ο Δήμος Αστυπάλαιας σας προσκαλεί σε μία ποδηλατική δράση για να γνωρίσετε και να ξεναγηθείτε στις ομορφιές του νησιού. Ανεβείτε στα φτερά της «πεταλούδας» του Αιγαίου, όπως ονομάζουν την Αστυπάλαια λόγω του σχήματός της και ταξιδέψτε μαζί μας.

Τη στιγμή που τα πόδια σας αγγίζουν την ακτή της Αστυπάλαιας, θα αισθανθείτε την ενέργεια του νησιού που αναβλύζει από τη γόνιμη γη αλλά και τους κατοίκους της και δημιουργεί αισθήματα χαράς, ευφορίας και χαλάρωσης.

Είναι η ενέργεια που φορτίζει τις μπαταρίες σας, γεμίζει τους πνεύμονες οξυγόνο και θαλασσινή αύρα, δίνει ρυθμό στα πόδια σας, για να γνωρίσετε τη μαγεία του νησιού με τον πιο απολαυστικό, οικολογικό και υγιεινό τρόπο, το ποδήλατο.

Η Γιορτή

Ο Δήμος Αστυπάλαιας καλεί ποδηλάτες όλων των επιπέδων να έρθουν και να γνωρίζουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για τις μέρες αυτές.

Πρόγραμμα (Συνοπτικά)
Σάββατο, 29 Σεπτ – Αναχώρηση για Αστυπάλαια
Κυριακή, 30 Σεπτ – Ποδηλατική βόλτα & Εορτασμοί
Δευτέρα, 1 Οκτ – Κυνήγι Θησαυρού
(αναχώρηση για Πειραιά)

Τι περιλαμβάνεται;

Σχεδόν τα πάντα! Έχει σχεδιαστεί ένα τριήμερο στο οποίο όλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν. Το μονο που χρειάζεται να έχεις είναι καλή διάθεση και όρεξη για ποδήλατο.

Συγκεκριμένα:

* για το 50 πρώτους που θα συμμετάσχουν. Πέραν αυτών, το κόστος διαμορφώνεται σε 60€ για το σύνολο των ημερών στο νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.grcycling.com/tours/astypalea-cycling-festival/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version