Site icon runnfun.gr

«Άστα να τρέξουν ξανά» στο Νο Finish Line Athens

Το Νο Finish Line της Αθήνας σε συνεργασία με την «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+» συγκεντρώνουν χρησιμοποιημένα -σε καλή κατάσταση- αθλητικά παπούτσια κι αθλητικό ρουχισμό, για επαναχρησιμοποίηση με κύριους αποδέκτες, τους πληγέντες από την προσφυγική κρίση καθώς και κοινωνικές δομές της χώρας.

Η σύλληψη της ιδέας σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν έχουν όλοι την ίδια δυνατότητα να αγοράσουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μια φόρμα, όμως όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στην άθληση. Σχεδόν σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του εξωτερικού εφαρμόζονται αντίστοιχα προγράμματα με περιβαλλοντικό και κοινωνικό σκοπό.

Έτσι λοιπόν ζευγάρια παπούτσια ή φόρμες και μπλουζάκια που βρίσκονται ξεχασμένα σε κάποιο κουτί ή σε κάποιο ράφι στο σπίτι και είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση, θα επαναχρησιμοποιηθούν από συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα χρειάζονται όχι μόνο για να αθληθούν, αλλά και να τα φορούν στην καθημερινότητά τους.

Αν θέλετε να στηρίξετε το πρόγραμμα «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό» φέρτε τα παπούτσια σας και τις φόρμες/μπλουζάκια και τοποθετήστε τα, στους κατάλληλα σηματοδοτημένους κάδους, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο.

Με την πρωτοβουλία αυτή, το No Finish Line της Αθήνας προσθέτει έναν ακόμα κοινωνικό σκοπό στον αγώνα, καθώς τα έσοδα του θα πάνε στην στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για τα άπορα παιδιά.

Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρει χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο No Finish Line Athens μπορούν να το κάνουν για ατομική συμμετοχή στη διεύθυνση

http://hermes-events.org/view/event=27 ή στα κέντρα εγγραφών στα πολυκαταστήματα attica και στο ΚΠΙΣΝ (Δευτέρα– Παρασκευή, 11:00 – 19:00 Σάββατο, 12:00 – 17:00)

Υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές και για δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mary@nflathens.com.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συμμετέχει στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, όσες φορές επιθυμεί και για τις πέντε (5) ημέρες του αγώνα. Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή, τα παιδιά από 7-12 δίνουν 3 ευρώ.

Ο αγώνας των 24 ωρών!

Παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και ο αγώνας των 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ και ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον 24ωρο αγώνα έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες επιβεβαιωθούν έως την Παρασκευή 21 Απριλίου. Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα ο οποίος είναι ανεξάρτητος από τον 90ωρο αγώνα, είναι δέκα (10) ευρώ και ήδη οι συμμετοχές είναι κοντά στο κλείσιμο καθώς έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις!

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Μεγάλοι Xορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr. Υποστηρικτές είναι το Metropolitan Hospital, τα super market Lidl και οι εταιρείες Καυκάς και Χαϊδεμένος.

Περισσότερα για τη δράση συλλογής κι επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών,ρουχισμού κι εξοπλισμού, μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://teamfortheworld.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/teamfortheworld1/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version