Site icon runnfun.gr

Αποθέωση για Θεοδωρακάκο και Ρεμπούλη στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Αποθέωση για Θεοδωρακάκο και Ρεμπούλη στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ένα εκπληκτικό δρομικό φεστιβάλ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Γιάννενα. Ο 12ος Γύρος της Λίμνης, πέρασε στην ιστορία, αφού πρώτα έγραψε ιστορία σπάζοντας τα δικά του ρεκόρ.

Πάνω από 3.000 δρομείς έτρεξαν στις κύριες διαδρομές (30 χλμ, 10 χλμ, 5 χλμ.) του αγώνα, ενώ το παζλ συμπλήρωσαν οι μαμάδες με τα καρότσια τους, η ποδηλατοβόλτα και φυσικά το family run που έγινε για πρώτη φορά και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μεγάλοι αθλητές έδωσαν λάμψη στη διοργάνωση και έσπασαν τα ρεκόρ των διαδρομών.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που είχε το ρεκόρ στην ανεπίσημη διαδρομή μετά από μεγάλη μάχη με τον Γιώργο Μενή, πέτυχε νέο ρεκόρ διαδρομής στα 30 χλμ. του Γύρου της Λίμνης στα Γιάννενα με 1:39:35. Πρώτη θέση στις γυναίκες για τη Ράνια Ρεμπούλη με 1:55:13 που δεν είχε… αντίπαλο. Αμφότεροι έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στα 10 χλμ. στην πρώτη θέση με 32:43 ο Νάσος Μπαρμπαγιάννης που είχε κερδίσει την προηγούμενη μέρα και το 5άρι (16:23), ενώ στις γυναίκες Μαργαρίτα Ντίνα (37:53) ήταν νικήτρια στα 10 χλμ και πρώτη στα 5 χλμ ήταν η Γεωργία Δημητριάδου με 20:23.

Απόλυτη οργανωτική επιτυχία

Η διοργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο οργανωτικά και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, ενώ χρονικά όλα έγιναν έτσι όπως είχαν προγραμματιστή. Η ζέστη ήταν αρκετή, ωστόσο, η τροφοδοσία και η ασφάλεια δεν έλειψε από τους αθλητές που ζορίστηκαν από τη ζέστη σε κάποιες στιγμές του μεγάλου αγώνα των 30 χλμ.

Η πόλη συμμετείχε ενεργά και εμψύχωνε τους αθλητές, τόσο κατά μήκος της μεγάλης διαδρομής, όσο κυρίως γύρω από το κάστρο, όπου είχαν συρρεύσει για να παρακολουθήσουν τους τερματισμούς και να χειροκροτήσουν όλους τους αθλητές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς για τον μεγάλο αγώνα στην πόλη των Ιωαννίνων βρέθηκαν πάνω από 8.000 αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες, βάζοντας τον αγώνα εκτός από το αθλητικό καλαντάρι και σε αυτό του αθλητικού τουρισμού.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version