Site icon runnfun.gr

Αντίστροφη μέτρηση για τον Faethon Olympus Marathon

Αντίστροφη μέτρηση για τον Faethon Olympus Marathon

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το «ψηλότερο» αγωνιστικό διήμερο της χώρας μας στις 7-8 Ιουλίου στον Κοκκινοπλό Ελασσόνας. Ο κορυφαίος Sky Running αγώνας την Ελλάδας, Faethon Olympus Marathon,περιλαμβάνει τους F.O.M (44km-3600+), Rupicapra (20km-1500+) και FAETHON TRAIL(14km-400+).

Πάνω από 600 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δηλώσει συμμετοχή. Μεταξύ άλλων θα σταθούν στη γραμμή εκκίνησης οι αθλητές Μπαλιώτης Σ, Γιαννόπουλος Κ, Φωτιάδης Αλέξανδρος, Πούρικας Μ., Χριστάνας Α.,Αρώνης Π., Σιαμήτρας Κ., Κυριακάκης Μ, Μάτρας Σλ., Ανδρούτσος Θ., Ελευθερίου Δ.Γκιζλής Άρης και από το εξωτερικό BartoloPau, Domazetovic Aleksandar, GiovanelliNicola. Στις γυναίκες στη γραμμή εκκίνησης θα σταθούν οι: Ρεπσένκο Λόρα, Μάλαι Μαρία,Κολώκα Φωτεινή, Ιγγλεζου Ασημίνα,Φεταλίδου Κατερίνα,Dominguez Nuria,Guerrero Monserrat,Maeli Bosson.

Η σηματοδότηση των διαδρομών και ο καθαρισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί. Φέτος τοποθετήθηκαν επιπλέον πινακίδες κάνοντας την ήδη υπάρχουσα σηματοδότηση ακόμα πιο αποτελεσματική και αρμονική με τις προδιαγραφές που απαιτεί ένας αγώνας skyrace.

Στο χώρο αποκατάστασης θα είναι και φέτος μαζί μας η Ostracon, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη «Recovery Area» του αγώνα. Η γνωστή εταιρία Ostracon www.ostraconmed.com θα παρέχει και φέτος ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθεραπείας σε συνεργασίαμε έμπειρους φυσικοθεραπευτές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Ostracon Recovery Areaπου θα βρίσκεται στο χώρο τερματισμών των αγώνων.

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version