Site icon runnfun.gr

Αντίστροφη μέτρηση για τον 8o Faethon Olympus Marathon-Apostolos Tsourekas

Αντίστροφη μέτρηση για τον 8o Faethon Olympus Marathon-Apostolos Tsourekas

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 ανοίγουν επίσημα οι ηλεκτρονικές εγγραφές του 8ου Faethon Olympus Marathon που θα διεξαχθεί στις 13-14 Ιουλίου 2019. Είμαστε όλοι έτοιμοι για το απόλυτο «sky running» ραντεβού στον Κοκκινοπλό Ελασσόνας, που περιλαμβάνει 3 πανέμορφες και απαιτητικές διαδρομές.

Φέτος σε συνεργασία με τον χορηγό ένδυσης, την Dynafit, αποφασίσαμε να υπάρχουν και 20 Premium πακέτα συμμετοχής, 10 για τον Faethon και 10 για τον Rupicapra. Τα Premium πακέτα συμμετοχής περιλαμβάνουν εκτός από τις στάνταρ παροχές και ένα Σακίδιο “Trail Running Vertical 4 Dynafit” για κάθε συμμετέχοντα που θα αγοράσει το συγκεκριμένο πακέτο. Μόλις εξαντληθούν τα 20 Premium πακέτα συμμετοχής η συγκεκριμένη επιλογή θα κλείσει αυτόματα.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης και του Faethon Trail  θα  δοθούν τεχνικά μπλουζάκια Dynafit  εκτός από τους αθλητές που θα τρέξουν τον Faethon και τον Rupicapra  και σε όλους του αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Faethon Trail, επίσης φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Δηλώσεις συμμετοχής www.faethonolympusmarathon.gr

Θα διεξαχθούν και οι τρεις πλέον αγώνες υψηλών προδιαγραφών στο αγωνιστικό διήμερο:

Αποτελεί τον βασικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς είναι ο απόλυτος sky running αγώνας της χώρας μας! Τα 30 από τα 44 χλμ. διεξάγονται πάνω από τα 2000 μ.  υψόμετρο, ενώ οι αθλητές διασχίζουν 10 κορυφές πάνω από τα 2000 μ., μεταξύ των οποίων και το «Σκολιό» (υψόμετρο 2911 μ.), τη δεύτερη υψηλότερη κορυφή της Ελλάδος.

Το 2018 στον 7ο αγώνα συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κόστος συμμετοχής: 40€ το απλό πακέτο, 45€ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

Πρόκειται για έναν ημιμαραθώνιο, μικρογραφία του μεγάλου του αδερφού, του F.O.M.

Ξεκινώντας από τον Κοκκινοπλό διασχίζει το Ε4 μέχρι περίπου τα 2300 μ. όπου στη συνέχεια το αφήνει για να ακολουθήσει τις ατέλειωτες κόψεις του Δυτικού Ολύμπου με ψηλότερο σημείο την Κορυφή Φλάμπουρο (υψόμετρο 2455 μ.). Στη συνέχεια βυθίζεται απότομα μέχρι το χωριό Κοκκινοπλός.

Το 2018 στον 3ο αγώνα συμμετείχαν περίπου 230 αθλητές.

Κόστος συμμετοχής: 20€ το απλό πακέτο, 25€ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

Η πρόταση της διοργάνωσης για παιδιά και νέους δρομείς!

Αναβαθμισμένος για το 2019 με την προσθήκη τεχνικού Τ-shirt Dynafit και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Κόστος συμμετοχής: 10€

  Ενημέρωση για τα λεωφορεία από Αθήνα

Φέτος η διοργάνωση θα ναυλώσει 2 λεωφορεία από Αθήνα 50 θέσεων το καθένα (σύνολο 100 άτομα). Το αντίτιμο για τη μεταφορά από την Αθήνα ορίζεται στα 5 ευρώ ανά άτομο.

Έτσι, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον FAETHON (44km) και επιθυμούν το πακέτο συμμετοχής με την μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα θα πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα το αντίτιμο των 45ευρώ .

Αντίστοιχα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον RUPICAPRA (20km) και επιθυμούν το πακέτο συμμετοχής με την μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα θα πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα το αντίτιμο των 25ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεταφορά αφορά μόνο μετακίνηση από Αθήνα και περιοχές που βρίσκονται πάνω στη διαδρομή Αθήνα- Ελασσόνα!

Αφού καταβληθεί το κόστος συμμετοχής στην Τράπεζα, εν συνεχεία για να εξασφαλίσετε θέση στο λεωφορείο επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο λεωφορείων Κ. Φουρκιώτη στο τηλ. 6944641873.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις 100 θέσεις των λεωφορείων!

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί μαγικές στιγμές στο βουνό των 12 Θεών «τρέχοντας μεταξύ ουρανού και γης» στον  8ο Faethon Olympus Marathon!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version