Site icon runnfun.gr

Αντίστροφη μέτρηση για το Coast to Coast Race, μην το χάσεις!

Ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει για 3η φορά ένα πολιτιστικό – τουριστικό δρώμενο μαζικού αθλητικού χαρακτήρα , όπως αρμόζει στις ιδέες και αρχές μας.

Στις 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 θα πραγματοποιηθεί το Coast to Coast Race και οι προετοιμασίες για τον αγώνα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά. Μην χάσεις την ευκαιρία να τρέξεις από από την Βόρεια πλευρά της Κρήτης στη Νότια και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ

Μία αγωνιστική διαδρομή από τις ομορφότερες και πιο γραφικές στην πανέμορφη Ανατολική Κρήτη. Με εκκίνηση από την παραλία της Παχιάς Άμμου στο Βόρειο Κρητικό πέλαγος , διανύει το στενότερο σημείο της Κρήτης και με φόντο το εκθαμβωτικό φαράγγι του Χα, περνάει μέσα από το χωριό της Επισκοπής, κατευθύνεται προς το Πάνω Χωριό και στην συνέχεια κατηφορίζει στο Κάτω Χωρίο.

Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο στρίβει και περνάει από το Κεντρί με τελικό προορισμό την πόλη της Ιεράπετρας. Φτάνοντας στην πόλη τα τελευταία 4 χιλιόμετρα είναι μια μικρή γνωριμία με την πόλη καθώς περνάει από τα πιο σημαντικά αξιοθέατά της και καταλήγει στο πάρκο Μίνως, αγγίζοντας πλέον το νότιο Κρητικό Πέλαγος (Λιβυκό πέλαγος) και έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή που ενώνει την βόρεια με την νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version