Site icon runnfun.gr

Αντίστροφη μέτρηση για το Foloi Trail Run

Ο αγώνας πλησιάζει… πυρετός εργασιών επικρατεί στην ομάδα του Foloi Trail Run! Τα μονοπάτια έχουν καθαριστεί και σηματοδοτηθεί και είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους δρομείς στις 2 Οκτωβρίου.

Όμως η ομάδα αυτή δεν σταμάτησε εκεί έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες ένα πλούσιο πακέτο που θα συνοδεύει την κάθε συμμετοχή με τοπικά προϊόντα όπως μέλι ζυμαρικά ελαιόλαδο αλλά και ενεργειακό mix ξηρών καρπών, μελάσα και ένα εξατομικευμένο τσαντάκι από την UpCycle Fit and Shape Greece με τα εξής προϊόντα:

1) Μια ενεργειακή μπάρα my fit snack

2) Μια ενεργειακή μπαρα fruity oat cake

3)Μια μπάρα πρωτεΐνης brownie

4) Ενα ενεργειακό τζελ max pro

5) Ενα ενεργειακό τζελ carbo gel

6) Ενα ενεργειακό booster. Μετά το τέλος του αγώνα το pasta Party  προσφορά της Misko θα περιμένει τους δρομείς.

Όμως τα καλά νέα από τη Φολόη δεν σταματούν εδώ η διοργάνωση εξασφάλισε στην προνομιακή τιμή των 50€ τη μεταφορά και διαμονή των φίλων δρομέων από την Αθήνα που επιθυμούν να μεταβούν στη Φολόη για τον αγώνα.

Το λεωφορείο θα παραλάβει δρομείς και συνοδούς από δύο σημεία (ΗΣΑΠ Φάληρο και Μετρό Μεταξουργείο) και θα τους μεταφέρει σε ξενοδοχείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το πακέτο επίσης περιλαμβάνει το απόγευμα του Σαββάτου μεταφορά στη Φολόη για παραλαβή του πακέτου από τη γραμματεία του αγώνα. Την Κυριακή θα γίνει η μεταφορά των δρομέων στη Φολόη για τον αγώνα και το μεσημέρι η επιστροφή στην πρωτεύουσα. Οι δρομείς που επιθυμούν να μεταβούν με το λεωφορείο θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο messenger της σελίδας στο facebook

Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

Καλλιμάνης Γεώργιος

Ανδριόλα Καλλιρόη

Βασιλικοπούλου Ελένη

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version