Site icon runnfun.gr

Αντίστροφη μέτρηση για το Coast to Coast Race που σπάει όλα τα… ρεκόρ!

Λίγες ημέρες έμειναν για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές του Coast to Coast Race που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στο Λασίθι. Μια διοργάνωση διαφορετική, που ενώνει το βορά με το νότο και που υπόσχεται πλούσιες συγκινήσεις και εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό των συμμετεχόντων.

Ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας που διοργανώνει τον μεγάλο αγώνα, επιμελείται τις τελευταίες λεπτομερείες για να προσφέρει μια μοναδική αθλητική, τουριστική και πολιτιστική εμπειρία στους επισκέπτες.

Ήδη μεγάλοι αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα βρίσκονται στην εκκίνηση για να απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα που έχει πιστοποιηθεί απο την AIMS ( Association of International Marathons and Distance Races). Ο Γιώργος Μίνος, η Ελευθερία Πετρουλάκη, η Εφη Φλώρουμ ο Αλέξανδρος Σουκούλης, η Ασιμήνα Ιγγλέζου και άλλοι, είναι ορισμένοι από τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση και ανεβάζουν και το αθλητικό επίπεδο.

Ένας αγώνας που σε συνεργασία με τον ΣΤΟΧΟ –ΠΡΟΛΗΨΗ είναι αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού, Ένας άκρως αγωνιστικός Ημιμαραθώνιος (πιστοποιημένος από την AIMS) που οι υψομετρικές αλλαγές του , τον κάνουν έναν από τους γρηγορότερους στην Κρήτη και στην Ελλάδα.

Μία αγωνιστική διαδρομή από τις ομορφότερες και πιο γραφικές στην πανέμορφη Ανατολική Κρήτη. Με σύμβολο την αρχαία ελιά του Καβουσίου και εκκίνηση από την παραλία της Παχιάς Άμμου στο Βόρειο Κρητικό πέλαγος , διανύει το στενότερο σημείο της Κρήτης και με φόντο το εκθαμβωτικό φαράγγι του Χα , περνάει μέσα από το χωριό της Επισκοπής , κατευθύνεται προς το Πάνω Χωριό και στην συνέχεια κατηφορίζει στο Κάτω Χωρίο .

Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο στρίβει και περνάει από το Κεντρί με τελικό προορισμό την πόλη της Ιεράπετρας . Φτάνοντας στην πόλη τα τελευταία 4 χιλιόμετρα είναι μια μικρή γνωριμία με την πόλη καθώς περνάει από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της και καταλήγει στον πολυχώρο Μίνως , αγγίζοντας πλέον το νότιο Κρητικό Πέλαγος (Λιβυκό πέλαγος) έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή που ενώνει την βόρεια με την νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης ! Δυο πιστοποιημένοι αγώνες δρόμου 5000μ , 10000μ μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας καθώς και ένας παιδικός αγώνας 1000μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version