Site icon runnfun.gr

Ανοιξιάτικο Aquathlon στον Σχινιά

Ανοιξιάτικο Aquathlon στον Σχινιά

Με φόντο ένα φουλ ανοιξιάτικο τοπίο πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 5 Μαϊου  το Αquathlon στον Σχινιά, από την Transition Sports.Το δρομικό σκέλος πραγματοποιήθηκε στη Λεωφ Σχινιά. Νικητής της Sprint απόστασης στους άντρες ήταν ο ταλαντούχος 15χρονος αθλητής από την Χίο Παναγιώτης Μπιτάδος και η Στέλλα Αλεξανδριδού στις γυναίκες. Την τριάδα στους άντρες συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Δημόπουλος στη δεύτερη θέση και ο Άλεξ Αργύρης στην τρίτη. Αντίστοιχα στις γυναίκες τη δεύτερη θέση κέρδισε η Εύα Μπέκα και την τρίτη η Ευαγγελία Γκοτζιά.

Στην Super sprint απόσταση υπήρχαν mixed ηλικίες  με την οικογένεια Κεραμιδά να κερδίζει την πρώτη θέση σε άντρες και γυναίκες. Στη δεύτερη θέση ήρθε ο ‘Mr. Cervelo Greece’ Νικηφόρος Κουρής και στην τρίτη ο Αλέξης. Στις γυναίκες δεύτερη θέση η Τσούμα και τρίτη η Λαμπροπούλου. Την παράσταση «έκλεψε» η ομάδα του Άρη Μαυρόπουλου ΑΣ Καστελλάνοι- Castellani Parasports με 2 συμμετοχές στο ατομικό και μία σκυτάλη.

Για τους συμμετέχοντες στα 100μ μετά τη ζώνη αλλαγής και ξεκινώντας το τρέξιμο υπήρχε ηλεκτρολύτης της GU Εnergy. Στα 2.5 χλμ μετά την αναστροφή υπήρχε υδροδοσία Βίκος . Στον τερματισμό υπήρχαν αναψυκτικά και φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, donuts και μπανάνες. Μετά τον τερματισμό οι αθλητές προχώρησαν στον χώρο του γκαζόν για διατάσεις από την ομάδα της Base Τraining.

Ξεχώρισε το goodie bag που πήραν όλοι οι συμμετέχοντες με 100% φυσικό φυστικοβούτυρο “Kiss The Earth” και εκλεκτό μέλι της Οικογένειας Αλαμπασύνη! Και τα δύο ήταν προσφορά του καταστήματος ‘Γαστρονόμος’ που στήριξε το Αquathlon με τον πιο γευστικό και υγιεινό τρόπο, και με προϊόντα που δίνουν την απαραίτητη ενέργεια και αντοχή στους αθλητές.

Η μουσική της Μαρίας Παπιδάκη από τον Βest Radio έδωσε το ζωντανό ρυθμό στον τερματισμό και στις απονομές. Εκεί οι Vegan Fairies προσέφεραν Matcha Ninja latte και Matcha Ninja raw balls..Η εταιρία εμπορίας καφέ ΑΒΕΚ έκλεψε τις εντυπώσεις με την παγωμένη λευκή σοκολάτα με το λογότυπο της Τransition Sports.Οι μπύρες Blue Island δρόσιζαν τον κόσμο σε διάφορες γεύσεις, με ή χωρίς γλουτένη, με ή χωρίς αλκοόλ. Το Ρharmacy295 παρείχε  αντηλιακό σε αθλητές και θεατές. Οι overall νικητές σε ατομικό και ομαδικό κέρδισαν από ένα δώρο Terra Nation.

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version