Site icon runnfun.gr

Αναβολή του Poikilo Rocky Mountain 2020 με κοινωνικό μήνυμα

Αγαπητοί δρομείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η οργανωτική επιτροπή του Poikilo Rocky Mountain 2020 σεβόμενη την ανησυχία όλων για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας περί πανδημίας αλλά και τις συστάσεις του Υπουργείου και της ΓΓΑ θεωρούμε ως την πιο υπεύθυνη στάση να σταματήσουμε τις εγγραφές και να πάμε σε αναβολή του αγώνα.

Eίναι χρέος όλων μας, αυτές τις ώρες, να φερθούμε υπεύθυνα, απέναντι στις οικογένειές μας, στον κόσμο που μας ακολουθεί αλλά και στην χώρα μας.

Πρέπει να ακολουθούμε με αυστηρότητα τις οδηγίες των επιστημόνων και να  είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί χωρίς να τρομοκρατούμαστε. Το να νοσήσουμε από αυτόν τον καινούριο ιό, σίγουρα δεν είναι καταστροφικό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα και θα γνωστοποιηθεί μέσω δελτίου τύπου.

Οι εγγραφές όλων των συμμετεχόντων αθλητών ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία που θα οριστεί, εφόσον ο αγώνας δεν αναβάλλεται με υπαιτιότητα των διοργανωτών.

Όσοι από τους τακτοποιημένους οικονομικά δρομείς επιθυμούν την επιστροφή των χρημάτων τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση στο email : pdsodysseas@hotmail.gr

Στα ίδια μονοπάτια θα ξαναβρεθούμε, πιό δυνατοί, πιό υγιείς, πιό τρελαμένοι, τα βουνά μας περιμένουν!

Με εκτίμηση η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

Υ.Γ  Εάν έχετε στην γειτονιά σας, στην πολυκατοικία σας ή έστω κοντά σας κάποιους ηλικιωμένους, πάρτε τούς ένα  τηλέφωνο η χτυπήστε τούς το κουδούνι και ρωτήστε μήπως χρειάζονται κάτι, κάποιο φάρμακο, κάποιες προμήθειες από το σούπερ μάρκετ. Ας τους βοηθήσουμε να μείνουν σπίτι ώστε να μην εκτεθούν σε κάτι που μπορεί να τους βάλει σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version