Site icon runnfun.gr

Αναβολή του 3ου Ορεινού Δρόμου Οβριόκαστρου Κερατέας για τον Απρίλιο του 2021

Με  ανακοίνωση οι διοργανωτές του Ορεινού Δρόμου Οβριόκαστρου Κερατέας ενημερώνουν για την αναβολή του 3ου Ορεινού Δρόμου Οβριόκαστρου Κερατέας για τον Απρίλιο του 2021.

«Αγαπητοί φίλοι και δρομείς,

Δυστυχώς η εξέλιξη της πανδημίας είναι τέτοια που τελικά δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του αγώνα για φέτος. Έτσι λοιπόν η οργανωτική επιτροπή του 3ου Ορεινού Δρόμου Οβριόκαστρου Κερατέας με υψηλό αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνει ότι ο αγώνας ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ οριστικά για φέτος.

Δυστυχώς όσες προσπάθειες και να κάναμε όσο αισιόδοξοι και να θέλαμε να είμαστε ούτε και η 14η Ιουνίου φαίνεται ότι ειναι μια ημερομηνία που μπορεί να τελεσθεί ένας άρτιος αγώνας με συμμετοχή άνω των 500 ατόμων και με τα υψηλά standards που εμείς έχουμε θέσει. Ο κόπος, τα έξοδα και οι συμφωνίες μίας διοργάνωσης που ήταν έτοιμη από κάθε άποψη ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να είναι υπεράνω της ανθρώπινης υγείας. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να αναβάλλουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον φετινό αγώνα και να τον μεταθέσουμε για τον Απρίλιο του 2021.

Οι εγγραφές θα συνεχίζουν να είναι ανοιχτές μέχρι τον Απρίλιο του 2021.

Όσοι φίλοι δρομείς έχουν πληρώσει το κόστος του αγώνα και δεν μπορούν η δεν θέλουν να πάρουν μέρος την νέα χρόνια μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας έτσι ώστε να επιστραφούν τα χρήματά τους.

Καλή δύναμη και αισιοδοξία σε όλους. Υπομονή στο δρομικό κίνημα. Ένα διάλειμμα κάνουμε που σύντομα θα τελειώσει!

Α.Σ δρομείς Κερατέας «S RUNNERS»

Επικοινωνία: srunners100@gmail.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version