Site icon runnfun.gr

Αναβλήθηκε το Katerini Run 2023 λόγω πένθους

Σε δεύτερη μοίρα, όπως είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό, έχουν περάσει οι περισσότερες δραστηριότητες στη χώρα μας μετά την τραγωδία των Τεμπών που έχει σοκάρει τον κόσμο.

Σε αυτό το περιβάλλον μάλιστα, είναι ακόμα πιο δύσκολο να πραγματοποιηθούν αγώνες, που έτσι κι αλλιώς βρίσκονται μακριά από επιχειρηματικά συμφέροντα και ο στόχος τους είναι να προσφέρουν χαρά και ευεξία.

Έτσι, οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου Katerini Run 2023 αποφάσισαν να μεταφέρουν την ημερομηνία του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί σήμερα και υπό φυσιολογικές συνθήκες αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για την πόλη.

Μάλιστα, μετά από απόφαση της οργανωτικής επιτροπής, όταν διεξαχθεί ο αγώνας (19/03), όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

Αναλυτικά η ενημέρωση των διοργανωτών: 

“Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού ατυχήματος η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να αναβάλει την διεξαγωγή του αγώνα για την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.
Δυστυχώς η σημερινή ημέρα αποτελεί μέρα πένθους και για την πόλη μας.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε ό,τι στο πλαίσιο την Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καθώς χρήματα από τον αγώνα μας πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποφασίστηκε να χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα του Katerini Run 2023 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο δυστύχημα στην πατρίδα μας.

Καλό Παράδεισο στους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και κουράγιο στους οικείους”

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version