Site icon runnfun.gr

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του Hydra’s Trail Event 2020

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του Hydra’s Trail Event 2020

Κατά τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη ανησυχία από τους αθλητές για την πιθανότητα μη διεξαγωγής του Hydra’s Trail Event στις 4 και 5 Απριλίου 2020.

Ως εκ τούτου η Οργανωτική Επιτροπή με πλήρες αίσθημα ευθύνης απέναντι στις εξελίξεις, τους αθλητές, τους συνοδούς, την τοπική κοινωνία αλλά και όλους όσοι εμπλέκονται με την διεξαγωγή του Hydra’s Trail Event ανακοινώνει πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια απόφαση και συνεπώς ούτε κάποια ανακοίνωση σχετικά με τη μη διεξαγωγή των αγώνων την προκαθορισμένη ημερομηνία.
Βέβαια οι εξελίξεις, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι απόλυτα ρευστές και τα δεδομένα κάθε ημέρα αλλάζουν.

Η Ελληνική Πολιτεία, η οποία έχει την κυρίαρχη και τελική ευθύνη για την διαχείριση της κατάστασης σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS-CoV-2, κάθε ημέρα ανακοινώνει όλα τα επιβεβλημένα μέτρα που λαμβάνονται προς την κατεύθυνση της προστασίας κατά της εξάπλωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Hydra’s Trail Event, κάθε ημέρα που περνάει σταθμίζει τα δεδομένα και με βάση αυτά θα αποφασίσει ανάλογα. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με την οριστική απόφαση σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων.
Μέχρι τότε ισχύει η παρούσα ανακοίνωση.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version