Site icon runnfun.gr

Amorgos Trail Challenge: Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά για τους συμμετέχοντες!

Amorgos Trail Challenge: Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά για τους συμμετέχοντες!

Η προσπάθεια των διοργανωτών του Amorgos Trail Challenge για την καλύτερη δυνατή μετάβαση στο νησί όλων των συμμετεχόντων, συνετχίζεται και πλέον ανακοινώθηκε ακόμα μια μεγάλη προσφορά. Σε συνεργασία με την εταιρία Blue Star Ferries η οργανωτική επιτροπή προσφέρει έκπτωση 50% σε όσους τρέξουν στον αγώνα της Αμοργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τον Σεπτέμβρη του 2017 αποδείξαμε οτι το Amorgos Trail Challenge αξίζει να γίνει θεσμός! Πέρασαν 7 μηνες κ ειμαστε παλι εδω. Ετοιμαζομαστε.. Ολοι μαζι για εναν σκοπό!

Να γεμίσουμε όμορφες αναμνήσεις τις βαλίτσες των αθλητών! Δρομείς συνοδοι κ εθελοντές να πάρουν μαζι τους μονο την αυθεντική φιλοξενία των Αμοργιανών. Να πάρουν μαζι τα χαμόγελα μας. Τρέχοντας στο απέραντο γαλάζιο, γνωρίσαμε μαζι σας την ευγενή άμιλλα. Γνωρίσαμε εναν κοσμο καινούργιο. Τον κοσμο του ορεινού τρεξίματος.

Στην αμοργο βουνό κ θάλασσα γίνονται ενα. Έγιναν ενα! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονια ειναι ιδιαίτερη χαρα για εμας που η blue star ferries δίνει 50% έκπτωση στους συμμετέχοντες! 30% έκπτωση στα οχήματα και 30% έκπτωση στα ενδοκυκλαδικα εισιτήρια!

Οχι μονο το διήμερο των αγώνων αλλα το διαστημα 16-24/5 θα έχετε αυτές τις προνομιακές τιμες! Δηλωστε συμμετοχη ΕΔΩ !

Η Αμοργός δεν ειναι μονο καλοκαίρι! Η Αμοργος σας περιμένει παντα!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.amorgostrailchallenge.gr

Με εκτιμηση
Η διοργανωτική ομαδα
ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version