Site icon runnfun.gr

Αλλαγή ημερομηνίας στο ELLE RUN λόγω κορονοϊού

Το ELLE RUN αλλάζει ημερομηνία προληπτικά, λόγω κοροναϊού. Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαΐου και σας θέλουμε όλους μαζί μας, γυναίκες και άνδρες, αφού μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα» που υποστηρίζει την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών. Δηλώστε συμμετοχή τώρα γιατί #ΤΟΜΕΛΛΟΝΕΙΝΑΙΓΥΝΑΙΚΑ! Σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου!
Στις 24 Μαΐου φοράμε τα αθλητικά μας, δίνουμε ραντεβού στις 9 το πρωί και τρέχουμε… Τρέχουμε για εμάς και για όλες τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο.

Φτάνουμε εκεί που δεν έχουμε πάει ποτέ ξανά. Για όλες αυτές τις γυναίκες με τις οποίες μπορεί να μην μοιραζόμαστε το ίδιο DNA, μας συνδέουν όμως τόσα πολλά. Σημασία δεν έχει ο χρόνος, ούτε το αποτέλεσμα, αρκεί η συμμετοχή μας για να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί δυνατά. Στο ELLE πιστεύουμε πως #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα, γι’ αυτό και στο πλαίσιο της ενέργειας Women In Society που έχει ξεκινήσει έναν παγκόσμιο διάλογο για τη θέση της στην κοινωνία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της, διοργανώνουμε τον 1ο μας αγώνα δρόμου, το ELLE Runστις 24 Μαΐου.

Σε αυτή την αποστολή σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, αφού μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα», που επιδιώκει τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής. Κάθε δρομέας θα λάβει ένα μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα υπάρξουν συνολικά μετάλλια κατάταξης για τους νικητές και τις νικήτριες, όπως και μετάλλια κατάταξης για κάθε ηλικιακή ομάδα. Ready, set, go!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version