Site icon runnfun.gr

7ος ΕΥΚΛΕΙΟΣ και 3ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON: Τρέχουμε στις 9 Απριλίου και φροντίζουμε τον Υμηττό

Ο “ΕΥΚΛΗΣ” σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ (Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) διοργανώνει παράλληλα με τους αγώνες βουνού 7ος  ΕΥΚΛΕΙΟΣ  και  3ος  ΥΜΗΤΤΟΣ  MARATHON την δράση PLOGGING.

Στόχος, ο καθαρός ΥΜΗΤΤΟΣ

Σας καλούμε να περπατήσετε (χωρίς κόστος συμμετοχής) την απόσταση των 8,5 χλμ και να συμβάλλεται στην περισυλλογή σκουπιδιών καθαρίζοντας το ΄δικό΄ σας βουνό, τον ΥΜΗΤΤΟ. Όλοι μαζί βάζουμε ένα χεράκι για να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σκουπίδια μπορούμε και επιστρέφοντας στον τερματισμό τα ανακυκλώνουμε, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για το περιβάλλον.

Πλούσια δώρα για τους δρομείς και τους αθλούμενους με την πολύτιμη βοήθεια της SAUCONY που από φέτος εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον  Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ».

Δώρα SAUCONY

H Saucony υποστηρικτής του αγώνα και της δράσης για τον καθαρισμό του βουνού θα προσφέρει δώρα στους συμμετέχοντες. Η πρώτη προσφορά ξεκινάει άμεσα από τη σελίδα του αγώνα στο Instagram, με ένα Saucony Ride 15. Μπείτε στη σελίδα για να δείτε τους όρους συμμετοχής.

Παράλληλα όσοι δρομείς συμμετάσχουν στους αγώνες, σε οποιαδήποτε διαδρομή θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει την ημέρα του αγώνα για να κερδίζουν ένα Peregrine 12.

Οι αγώνες διεξάγονται στην περιοχή του Νοτίου Υμηττού και περιλαμβάνουν διαδρομές για όλα τα… γούστα.

Η Ελευθερία  Ζαπαντιώτη θα υποδεχτεί τους δρομείς και θα τους εμψυχώσει στην προσπάθειά τους  να τρέξουν και να χαρούν τις πανέμορφες διαδρομές των 8.5 χλμ και 15.0 χλμ. Και για τους πιο βουνίσιους διαδρομή “ΣΦΗΤΤΙΑ” – 46 χλμ με θετική υψομετρική +2200 μ και 2 ITRA points, διαδρομή “ΣΕΣΙ” – 27 χλμ με θετική υψομετρική +1600 μ και 1 ITRA point και “PLOGGING” 27 χλμ με θετική υψομετρική +1600 μ και 1 ITRA point, αγώνες-κριτήριο για συμμετοχή στον (OLYMPUS MARATHON)

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023.

Κάντε την εγγραφή σας http://bit.ly/imittosMarathon2023

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, την συνεργασία του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. (Οργανισμού Νεολαίας κ Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης), την υποστήριξη του ΣΠΑΥ(Σύνδεσμος Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού),την εθελοντική προσφορά των ομάδων Δασοπροστασίας των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κρωπίας, Ηλιούπολης, Βύρωνα, Ε.ΔΑ.ΠΥ.Γ (Γλυφάδας) και του Ε.Ο.Σ. Ηλιούπολης.

Περισσότερες πληροφορίες

Στη σελίδα μας στο facebook

Στη σελίδα μας στο Instagram

Και στην ιστοσελίδα https://www.efklis.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version