Site icon runnfun.gr

6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – “Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά”

Για 6η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του αθλητικού Camp του 43ου φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ, ο καθιερωμένος πλέον, Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, 4 και 8 χλμ., αφιερωμένος στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες από πλευράς μας για την ευρύτερη διάδοση της αντίληψης για την άσκηση, ως ανάγκης όλου του λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας, που συμβάλλει στην διαμόρφωση της προσωπικότητας, στην προστασία και βελτίωση της υγείας, την ενίσχυση της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά. θεωρούμε την ενίσχυσή σας βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία Αγώνα

Σάββατο 16/9/2017

Αφετηρία – Τερματισμός

Πλησίον πύλης εργατικών κατοικιών (Οδός Διοβουνιώτη & Σπύρου Μουστακλή)

Αποστάσεις αγώνων

– Αγώνας δρόμου 4 χλμ

– Αγώνας δρόμου 8 χλμ

Ώρες Εκκίνησης

– Για τα 4 χλμ είναι: 10:00 (Πρωί)

– Για τα 8 χλμ είναι: 10:00 (Πρωί)

Περιγραφή διαδρομής

Η διαδρομή είναι χωμάτινη, κυκλική και οι δρομείς θα κινηθούν αριστερόστροφα. Το έδαφος είναι γενικά βατό χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρχουν δυο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής του όπως αυτοί περιγράφονται στον αντίστοιχο χάρτη της διαδρομής.

– Ο αγώνας των 4 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη δυο (2) γύρων.

– Ο αγώνας των 8 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη τεσσάρων (4) γύρων.

Χάρτης της διαδρομής

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1JSYTEIsRbSTMGxIP54G_Mc24AvU&hl=el&usp=sharing

Δηλώσεις Συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στο email sportskne@gmail.com καθώς και στα τηλέφωνα 6980740785 και 6951165574 συμφώνα με την παρακάτω φόρμα

Ονομ/νυμο:

Ηλικία:

Τηλέφωνο:

Είδος αγώνα: (4 η 8 km)

Αντίτιμο Συμμετοχής

Δεν υπάρχει αντίτιμο για την συμμετοχή

 Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version