Site icon runnfun.gr

6ο Veikou Trail: Παράταση εγγραφών μέχρι την Παρασκευή 28/01 μέσω Race Finder

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Veikou Trail, ύστερα από το χθεσινοβραδινό κλείσιμο των εγγραφών, ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών μέχρι αύριο Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι, ικανοποιώντας έτσι τα πολλά αιτήματα ενδιαφερόμενων δρομέων για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι εγγραφές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης έχουν κλείσει, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί μέσω της προκήρυξης, αλλά και με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις.

Η δυνατότητα εγγραφής στο 6ο Veikou Trail δίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας Race Finder. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να επισκέπτονται της σελίδα της Race Finder για να πραγματοποιήσουν και να ταυτοποιήσουν την ίδια στιγμή την εγγραφή τους, με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Για εγγραφή μέσω της Race Finder πατήστε ΕΔΩ

Για θέματα που αφορούν τις εγγραφές, όσοι δρομείς εγγραφούν ή έχουν ήδη εγγραφεί μέσω της Race Finder, θα επικοινωνούν αποκλειστικά με αυτή.

Σημαντικό:

Οι εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί, μέσω της ιστοσελίδας, μέχρι και το χθεσινό κλείσιμο, είναι ενεργές και όσοι δρομείς επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής έως την Παρασκευή 28/02 στις 14:00 το μεσημέρι. Όσοι πραγματοποιήσουν πληρωμή σε άλλη τράπεζα, εκτός την συνεργαζόμενης με την διοργάνωση, θα πρέπει απαραίτητα να αποστείλουν το αποδεικτικό πληρωμής στο info@veikoutrail.gr έως την Παρασκευή 28/02 στις 14:00 το μεσημέρι

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

 Αποστάσεις αγώνων

– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 5 χλμ

– Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 10 χλμ

– Αγώνας Trail 10 χλμ Relay (2 X 5χλμ)

Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες δρομείς μόνο την Παρασκευή 04/02, από το σημείο που έχουν επιλέξει κατά την εγγραφή τους, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα:

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@veikoutrail.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

Στις 06 Φεβρουαρίου 2022 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version