Site icon runnfun.gr

6ο NO FINISH LINE ATHENS: Παιδικό Φεστιβάλ Kids Relays στο ΟΑΚΑ

Το No Finish Line Athens, ο διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας ευαισθητοποίησης και συνεισφοράς στα παιδιά, που διεξάγεται για την ενίσχυση της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” από 25 έως 29 Μαίου 2022 στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, από φέτος εντάσει στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων το πρωτότυπο “Kids Relays Festival”.

Πρόκειται για το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ αγώνων δρόμου και σκυταλοδρομίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαίου (10πμ-12μμ) στον χώρο “Τοίχος των Εθνών” του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου της Αθήνας, με τη συμμετοχή παιδιών ηλικιών 6 έως 15 ετών από αθλητικές ακαδημίες και συλλόγους.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι προεγγραφές στα αγωνίσματα άρχισαν και θα γίνονται δεκτές έως 12 Μαίου 2022, με αποστολή ονομαστικής και αριθμητικής λίστας συμμετεχόντων από τον υπεύθυνο γυμναστή κάθε ακαδημίας και συλλόγου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση teams@nflathens.com

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο διοργάνωσης του Παιδικού Φεστιβάλ Μάνο Τζατζιμάκη στο τηλέφωνο 6977 507 678.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Με την συμπλήρωση των πρώτων 1.000 προεγγραφών δεν θα γίνονται δεκτά άλλα αιτήματα. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση όταν συμπληρωθούν οι 1.000 συμμετοχές.

Ακολουθεί η προκήρυξη του Παιδικού Φεστιβάλ αγώνων δρόμου και σκυταλοδρομίας.

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Σάββατο, 28-05-2022:

Έναρξη 10:00 – Λήξη 12:00

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Τοίχος των Εθνών, Ολυμπιακό Πάρκο, ΟΑΚΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Σκυταλοδρομία 4×50μ.

Σκυταλοδρομία 4×100μ.

Δρόμος 1 Χιλιομέτρου

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητικές ακαδημίες και αθλητικοί σύλλογοι ανεξαρτήτου αθλήματος.

Τα αγωνίσματα και οι ηλικιακές κατηγορίες για κάθε ένα από τα αγωνίσματα είναι:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

H προεγγραφή συμμετοχής για οποιοδήποτε αγώνισμα είναι υποχρεωτική και γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο:

 ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Το Κέντρο Παραλαβής εξοπλισμού θα λειτουργεί από τις 14 έως τις 22 Μαίου 2022 στην γραμματεία του No Finish Line Athens εντός της Αγοράς του Καλατράβα σε ένα από τα pavilion μετά το κέντρο τοξοβολίας και λίγο πρίν το προπονητήριο του στίβου.

Έγκυρες συμμετοχές θα είναι μόνο όσων ομάδων παραλάβουν τον εξοπλισμό τους εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (14-22 Μαίου) από τη γραμματεία του No Finish Line Athens.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Με την ολοκλήρωση του Παιδικού Φεστιβάλ θα ακολουθήσουν ειδικές βραβεύσεις σε κάθε κατηγορία:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι ξεκάθαρο και σαφές πως αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και ο υπεύθυνος κάθε ομάδας οφείλει να διαθέτει ιατρική βεβαίωση για τη συμμετοχή τους.

Αυτό ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας, που μαζί με τη δήλωση συμμετοχής αποδέχονται υποχρεωτικά τους παρακάτω όρους που επισυνάπτονται στη φόρμα συμμετοχής.

“Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΪΟΥ 2022

09:00-10:00     Λειτουργία γραμματείας

10:00-10:40     Αγώνας Kids Relays 4×50μ.

10:40-11:20     Αγώνας Kids Relays 4×100μ.

11:20-11:40     Αγώνας Kids Run 1χλμ.

11:40-12:00     Βραβεύσεις ομάδων

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version