Site icon runnfun.gr

4ος ATROMITOS RACE SIFNOS 2021: Ολοκλήρωση εγγραφών σε 10 μέρες!

Ένα αθλητικό και πολιτιστικό τριήμερο προσφέρει για όσους αισθάνονται Ατρόμητοι ή θέλουν να γίνουν, στο υπέροχο νησί της Σίφνου η ομάδα διοργάνωσης.

Με την αιγίδα του Δήμου Σίφνου, οι συμμετέχοντες από Παρασκευή 2 έως Κυριακή 4 Ιουλίου θα τρέξουν, θα κολυμπήσουν, θα περπατήσουν, θα παίξουν βόλεϊ, θα γευτούν νοστιμιές και θα ζήσουν τοπικά πανηγύρια και έθιμα των Κυκλάδων.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία χρονομέτρησης.

Οι εκκινήσεις θα δοθούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα υπαγορεύσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τους αγώνες που θα διεξαχθούν εκείνη την χρονική περίοδο.

Τους αγώνες θα πλαισιώνουν και άλλες δευτερεύουσες εκδηλώσεις καλλιτεχνικού και αθλητικού χαρακτήρα το πρόγραμμα των οποίων βρίσκεται αναρτημένο στο website της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί πώς η διοργάνωση ATROMITOS RACE περιορίζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του αγώνα και δεν θα συμπεριλαμβάνει προϊόντα σε πλαστικές συσκευασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-race

Facebook: Atromitos Race

Instagram: Raceatromitos

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version