Site icon runnfun.gr

4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης – Σημαντικές προσφορές στους δρομείς

4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης - Σημαντικές προσφορές στους δρομείς

Συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε στις τρεις πρώτες διοργανώσεις, η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης προσφέρει σημαντικές παροχές και δώρα για όλους όσους θα τρέξουν, στις 14 Οκτωβρίου 2018 στη Νέα Σμύρνη.

 Βραβεύει τους τρεις πρώτους γυναίκες και άντρες στον αγώνα των 10 χλμ., με το βραβείο “Καλλιπάτειρα” που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ για τον πρώτο, 200 ευρώ για τον δεύτερο και 150 ευρώ για τον τρίτο νικητή στις γυναίκες και τους άντρες.

Επίσης, ο κάθε δρομέας θα πάρει:

 

Ήδη η ανταπόκριση των δρομέων όλης της Αττικής και όχι μόνο, είναι κάτι παραπάνω από θετική και οι εγγραφές συνεχίζονται στο περίπτερο του Άλσους Νέας Σμύρνης και στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης από 09:00 – 14:00, Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος, αλλά και στο σύνδεσμο: http://neasmirnihistoricrun.racemanager.gr/el/runner/register

Συνέντευξη Τύπου 

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 στον Γαλαξία, στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης η Οργανωτική Επιτροπή θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα. Στη συνέντευξη θα είναι και οι πρωταθλητές Γιώργος – Μιχάλης Τάσσης, Χρήστος Καλλίας και Ελευθερία Πετρουλάκη.

Στο πρόγραμμα του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ, το Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ.

Για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και στα 10 χλμ., το 15 ο έτος, ενώ στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

  Για περισσότερες πληροφορίες: www.neasmirnihistoricrun.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version