Site icon runnfun.gr

4ο ATROMITOS ULTRA 2024: Άνοιξαν οι εγγραφές

H ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση του 4ου ATROMITOS ULTRA στις 13-14 Απριλίου 2024 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

Σε απόσταση 42km από το κέντρο και της Αθήνας και μόλις 5km από τον Τύμβο του Μαραθώνα ο οποίος κατασκευάστηκε για να καλύψει τα σώματα των 192 νεκρών Αθηναίων από την ομώνυμη μάχη εναντίον των Περσών το 490π.Χ, βρίσκεται το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει το αγώνισμα της κωπηλασίας και του κανόε σπριντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και αποτελεί κομμάτι του Εθνικού πάρκου Σχινιά και ένα από τα μόνο 3 εγκεκριμένα προπονητικά κέντρα κωπηλασίας στην Ευρώπη. Περιμετρικά της 2km μήκους λίμνης υπάρχει ιδανική επίπεδη ασφάλτινη διαδρομή, κλειστή στην κυκλοφορία και αρκετές υποδομές διάσπαρτες στην πάνω από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο έκταση που καλύπτει το κωπηλατοδρόμιο.

Η παγκόσμια άνθηση των υπεραποστάσεων είναι παρούσα και οι απανταχού δρομείς καλούνται να δοκιμαστούν αθλητικά και υπαρξιακά επιλέγοντας αγώνες από μια μεγάλη δεξαμενή.

Το ATROMITOS ULTRA παρέχει:

Οι παραπάνω αγώνες αποτελούν αγώνες κριτήρια-πρόκριση για διεθνείς αγώνες υπεραποστάσεων όπως το Σπάρταθλον.

O αγωνιστικός στίβος απεικονίζεται στα παρακάτω διαγράμματα και έχει επιλεγεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Ι.A.U.).

 Αγωνιστικός Στίβος

 Σημείο Εκκίνησης – Τερματισμού

Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τον αγώνα από 18  Δεκεμβρίου 2023 μέχρι 31 Μαρτίου 2024 μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-ultra#register

Facebook: AtromitosUltra

Instagram: atromitos_ultra_

Webpage: https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-ultra

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version