Site icon runnfun.gr

3rd Olympic Health Run: Τρέχουμε ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Η Οργανωτική Επιτροπή προκηρύσσει τον 3ο Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «3rd Olympic Health Run» και με σύνθημα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – Δώστε ΠΙΣΤΗ στον αγώνα των παιδιών για ζωή».

Τόπος διεξαγωγής, Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.).

Mετά την επιτυχία των 2 προηγούμενων αγώνων (1st & 2nd Olympic Health Run), έρχεται το 3rd Olympic Health Run, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παιδικό καρκίνο.

Περιλαμβάνει 2 διαδρομές των 10χλμ. και των 3χλμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι μέσα στο Κεντρικό Στάδιο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η διαδρομή θα είναι στην χωμάτινη επιφάνεια του περιβάλλοντος χώρου, η οποία είναι ιδιαίτερης ομορφιάς και μας θυμίζει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Η ημερομηνία του αγώνα, είναι η 23η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Σάββατο με ώρα εκκίνησης των αγώνων στις 17:00. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Η Πίστη».

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, βρισκόμαστε ξανά από κοντά στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.), για να γιορτάσουμε τη ζωή. Παίρνουμε μέρος στο 3rd Olympic Health Run 2023, ενώνουμε τις φωνές μας και μεταδίδουμε με την παρουσία μας το μήνυμα, πως να βγούμε όλοι νικητές ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο.

Ας δώσουμε όλοι μαζί το «δυναμικό παρών», να τρέξουμε «Ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο» και να βγούμε όλοι νικητές. Οι εγγραφές άνοιξαν, δήλωσε συμμετοχή τώρα Οι εγγραφές για το 3rd Olympic Health Run 2023 έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ.

Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt* της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.

Πληροφορίες:

• Έναρξη Αγώνα: 17:00
• Διαδρομές: 10χμ & 3χμ
• Ποσό Συμμετοχής: 10 ευρώ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version