Site icon runnfun.gr

3ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

3ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ  ΆΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»,στις 14 Απριλίου 2019.

Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Το αθλητικό γεγονός του 3ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» κινείται στο τρίπτυχο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.

Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

ΕΚΚΙΝΗΣΗΑΓΩΝΑ 5 χλμ.: 09:00 π.μ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 10 χλμ.:  08:45π.μ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ: 09:10 π.μ.

Aιτήσεις: https://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1549964993541-9a6929c9-7fa4

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version