Site icon runnfun.gr

2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως: Σημαντικές προσφορές και παροχές στους δρομείς

2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως: Σημαντικές προσφορές και παροχές στους δρομείς

Στα πλαίσια του φετινού 2ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας», θα υπάρχουν σημαντικές προσφορές-παροχές για τους δρομείς και η οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές και τους χορηγούς του αγώνα.

Με τον 2ο Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας», ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» θα συνεχίσει δυναμικά στο δρόμο που χάραξε, διευρύνοντας σταδιακά τους ορίζοντές του, δίχως όμως να ξεφεύγει από τις βασικές του Αρχές και τη ζωντάνια που τον χαρακτηρίζει. Σ’ αυτό το δρομικό ταξίδι όλοι οι δρομείς είναι προσκαλεσμένοι. Δρομείς κάθε ηλικίας, κάθε ταχύτητας, από κάθε γωνιάς της πόλης μας και των περιχώρων, με μοναδικά εφόδια το χαμόγελο, την καλή διάθεση και την αγάπη για τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό.

Σύνθημα «η ισχύς εν τη ενώσει» και η πράξη αυτού στο παρόν και το μέλλον!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων θα πάρουν από ένα ζευγάρι παπούτσια προσφορά της εταιρείας SAUCONY.

Ο Δεύτερος και τρίτος άνδρας και η δεύτερη και τρίτη γυναίκα του αγώνα των 10 χιλιομέτρων καθώς και οι τρείς πρώτοι και οι τρείς πρώτες του αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα λάβουν μπλουζάκια επίσης προσφορά της εταιρείας SAUCONY.

Η GO-HI θα διανέμει σε κάθε συμμετέχοντα μια δωρεάν συσκευασία του τονωτικού GO-HI (20 δισκία κάθε συσκευασία), ενώ παράλληλα θα διανέμει δωρεάν τονωτικό δροσιστικό GO-HI ποτό στους παρευρισκομένους. Επιπλέον, κάθε νικητής θα λαμβάνει δώρο 2 επιπλέον συσκευασίες GO-HI με την απονομή των μεταλλίων.

Το κατάστημα ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., Λεωφόρος Δημοκρατίας 78α, Ασπρόπυργος, προσφέρει ενα Tablet Lenovo 7”, το οποίο θα δοθεί μετά από κλήρωση.

Κατά την διάρκεια παραλαβής των αριθμών συμμετοχής, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν, να λάβουν «Ειδικό Κουπόνι Αξιολόγησης Σωματικής Κατάστασης», προσφορά της Herbalife Nutrition (αν.συνεργατης).

Για τους συμμετέχοντες του Αγώνα, η τιμή στάθμευσης έχει διαμορφωθεί στα € 1,20 ( συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά ώρα στάθμευσης ανά όχημα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version