Site icon runnfun.gr

2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως: Περιβαλλοντική δράση και οδηγίες πρόσβασης

2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως Στις Γειτονιές της Αθήνας - Αποτελέσματα

Το αθλητικό γεγονός του 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» κινείται στο τρίπτυχο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.

Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για  την σωστή συλλογή και διαχωρισμό των απορριμμάτων που θα παραχθούν από τον αγώνα (κυρίως πλαστικά αντικείμενα) τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα ανακυκλωθούν κατάλληλα σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης FREE-RECYCLE.

Η εταιρεία ανακύκλωσης FREE-RECYCLE στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, κατά τη διάρκεια του 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΆΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας», θα παρέχει επί πλέον στον χώρο εκκίνησης συνεργείο ανακύκλωσης στο οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές του, για ανακύκλωση.

Τρόποι πρόσβασης

Είναι  δέσμευση μας η πραγματοποίηση ενός  περιβαλλοντικού προγράμματος στα πλαίσια  του 2ου Αγώνα του Πεδίου του Άρεως και  ζητάμε από όλους τους συμμετέχοντες τη συνεργασία τους  για την υλοποίησή του.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές  χρήσιμες συμβουλές για να μας βοηθήσετε στο έργο αυτό:

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ:

Ευχαριστούμε πολύ που υποστηρίζετε την προσπάθειά μας για ένα πράσινο αθλητικό γεγονός

Για όσους τελικά δεν έρθουν με τα ΜΜΜ, σε συνεργασία με την Polis Park A.E., υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων στο σταθμό της Polis Park στην πλατεία Αιγύπτου, μπροστά από την εκκίνηση του αγώνα.

Για τους συμμετέχοντες του Αγώνα, η παραπάνω τιμή θα διαμορφωθεί στα 1,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά ώρα στάθμευσης ανά όχημα, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version